2012-05-06 19:35:16
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ...
Ο Ολυμπιακός στις 19 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αυστραλία, αφού εκείνη την ημέρα θα δώσει το φιλικό παιχνίδι στην Μελβούρνη κόντρα σε τοπική ομάδα. Στο γήπεδο, μάλιστα, θα βρεθούν πολλές χιλιάδες Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια τους για αυτό το ξεχωριστό ματς.

Πρόσφατα ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και συνομίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ζητώντας του αν είναι εφικτό, να εξαιρέσει από αυτό το φιλικό παιχνίδι τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν, αφού σύντομα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το ερχόμενο Euro 2012, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο Βάσκος τόνισε στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι τον καταλαβαίνει και δεν έχει αντίρρηση να εξαιρέσει τους Έλληνες διεθνείς παίκτες του Θρύλου από αυτόν τον φιλικό αγώνα, αρκεί να δώσει και την έγκριση της η διοίκηση των ερυθρόλευκων.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, όμως ξεκαθάρισε στον Φερνάντο Σάντος πως δεν γίνεται να εξαιρεθούν οι πέντε Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Τοροσίδης, Αβραάμ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Χολέμπας) από το φιλικό, λόγω ότι υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, στο οποίο υπάρχει όρος ότι θα πρέπει να δώσουν το "παρών" και οι Έλληνες διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Νταμπλούχοι, δεν ήταν σε θέση να απαντήσουν θετικά στο αίτημα του Πορτογάλου τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ