2012-05-06 17:55:41
Φωτογραφία για Αιμίλιος Λιάτσος : Παράσημο οι χειροπέδες που μου πέρασαν
Σε συνέντευξή του στη Real News, ο δημοσιογράφος τόνισε πως "υπό διαφορετικές συνθήκες, οι χειροπέδες θα ήταν ντροπή". 

Υπό διαφορετικές συνθήκες.

Χαρακτηρίζοντας πολύ συμπαθητικά παιδιά τους αστυνομικούς, ο Αιμίλιος Λιάτσος ξεκίνησε να περιγράφει στην εφημερίδα Real News την περιπέτεια της σύλληψής του την προηγούμενη εβδομάδα.

"Το πρωί ήμουν στην εφημερίδα και κάποια στιγμή βγήκα στο Κολωνάκι να πιω καφέ. Επέστρεψα στο γραφείο γύρω στις 15.30 το μεσημέρι. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγουμε και μπαίνουν μέσα οι αστυνομικοί. Μου "πέσανε" τα αυτιά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκδότης της εφημερίδας "Παρασκευή+13", δηλώνοντας παράλληλα πως αυτό που κάνει στην εφημερίδα τον εκφράζει απόλυτα και τον παθιάζει.

Όσον αφορά όσα ακολούθησαν μετά τη σύλληψή του: "Μετά τη σήμανση που μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, με πήγαν στη λεωφόρο Αθηνών και φωτογραφήθηκα σαν κοινός κακοποιός. Λίγο αργότερα με πήγαν στην Εισαγγελία. Ο εισαγγελέας της ποινικής δίωξης δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να δούμε αν υπάρχει το αδίκημα και με άφησε ελεύθερο".

Ο εκδότης τόνισε ότι υπό διαφορετικές συνθήκες θα αισθανόταν ντροπή για τις χειροπέδες που του πέρασαν, ενώ τέλος, αναφέρθηκε και στις αυριανές (6/5) εκλογές, τονίζοντας ότι "οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη δημοκρατία".
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύσκεψη στην ΝΔ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύσκεψη στην ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ