2012-05-06 14:43:39
Φωτογραφία για Σκοπιά-κάλπη με 5ωρη άδεια για τα φανταράκια!
Όλοι έχουν δικαίωμα στην κάλπη. Και οι στρατευμένοι νέοι φυσικά...  Καθώς όμως  πάντα κάποιος πρέπει να μας …φυλάει, και για τους στρατιώτες ( ναύτες και σμηνίτες), ισχύουν κάποιοι περιορισμοί.Προτεραιότητα στις εκλογικές άδειες είχαν όσοι ήταν από πολύ μακριά και ήθελαν να πάνε. Οσοι έμειναν πίσω – ιδίως όσοι η πατρίδα τους ήταν κάτω από 200 χιλιόμετρα- γράφτηκαν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους  για άσκηση εκλογικού δικαιώματος δίπλα στην μονάδα και λαμβάνουν – βάσει διαταγών -ολιγόωρη άδεια. Ψηφίζουν,πίνουν το …καφεδάκι τους  και ξανά στην …σκοπιά. Διότι όσοι μένουν πίσω έχουν περισσότερες βάρδιες για να βολευτούν οι …μακρινοί!

Στην Αθήνα, όσοι είναι αθηναίοι σ επολλές περιπτώσεις  ΄΄βολεύτηκαν »και με …5ωρες αδειούλες. Οι Κορίνθιοι με 8ωρες κλπ. Βέβαια μεγάλο πρόβλημα δεν πρέπει  να υπήρξε διότι πολλοί απέφυγαν  να πάνε σε μακρυνά μέρη λόγω ακριβών εισητηρίωνΒέβαια μη νομίσετε ότι λειτούργησαν άψογα. Κάποιους ξέχασαν να τους  δώσουν άδεια αλλά ούτε και να τους γράψουν σρ τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους .

Τα περισσότερα λάθη πρέπει να διορθώθηκαν Παρασκευή -Σάββατο μετά από παράπονα και με την μέθοδο της …ολιγόωρης: »πήγαινε ψήφισε και πίσω στην σκοπιά!»

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλάδα ή Πόρνη τελικά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλάδα ή Πόρνη τελικά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ