2012-05-06 14:15:23
Φωτογραφία για Πωλήθηκε το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw
Για 9, 8.000.000 δολάρια πωλήθηκε το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw που βλέπαμε στο «Sex and the city» Πρόκειται για το διασημότερο διαμέρισμα της παγκόσμιας τηλεόρασης, με τη μεγάλη σκάλα στην οποία συχνά καθόταν η πρωταγωνίστρια  επιστρέφοντας από τις εξόδους της. Βρίσκεται στην οδό Perry 66 στο West Village του Manhattan.

Το διαμέρισμα ήταν λογικό να αποτελέσει πόλο έλξης και πουληθεί χρυσό, αφού πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με τις ηρωίδες του «Sex and the city», βλέποντάς τες να ζουν παρόμοια προβλήματα με τις ίδιες. Ο χώρος μέσα στον οποίο η Carrie έζησε τους έρωτες και έγραφε τις ιστορίες της είναι ουσιαστικά μια μονοκατοικία αφού έχει έκταση 1.400 τ.μ. Αρχικά, πουλήθηκε τον Νοέμβριο του 2009 για 9 εκατομμύρια δολάρια. Ο αγοραστής αυτός το μεταπούλησε για 9, 8 εκατομμύρια δολάρια.

Έχει πέντε κρεβατοκάμαρες, 3 μπάνια, ξύλινα πατώματα, 6 μαρμάρινα τζάκια, τεράστιους καθρέφτες και αυλή.Μέχρι σήμερα παραμένει αξιοθέατο για χιλιάδες τουρίστες ανά τον κόσμο, που θέλουν να δουν το σπίτι στο όποιο έγιναν τα γυρίσματα της αγαπημένης τους σειράς.

Πηγή : Ti Vi σίριαλ
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πηγαίνοντας στην κάλπη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγαίνοντας στην κάλπη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ