2012-05-06 12:57:08
Φωτογραφία για Ψήφος, εντολή - χρησμός, αναλύει τη σχέση αναγνώστης
Τέλος τα ψέματα, σήμερα ο λαός θα ψηφίσει και θα σας δώσει ψήφο.

Μία ψήφο ΕΝΤΟΛΗ –ΧΡΗΣΜΟ που όπως στα αρχαία χρόνια η Πυθία "μιλούσε" και έπρεπε σωστά να ερμηνεύσουν οι... Υπεύθυνοι με Σοφία και Σύνεση τον χρησμό έτσι και σεις τώρα πρέπει να πράξετε. 

Τα δύο παλαιά μεγάλα κόμματα θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, την απόρριψη και την χλεύη, εσείς όμως νέα, μικρά κλ. κόμματα θα πρέπει να ερμηνεύσετε σωστά την ψήφο του Έλληνα. Μην κάνετε το λάθος και δεν δείτε την εντολή που θα σας δώσει ο λαός. Έπαρση, Αλαζονεία, Υπεροψία και Βλακεία δεν συγχωρούνται, θα γυρίσετε και πολύ σύντομα εκεί που ξεκινήσατε και πιο πίσω. Αν δεν σταθείτε αντάξιοι των στιγμών αυτών οι εκλογές θα γίνουν σύντομα πάλι και φυσικά ο κόσμος θα ψηφίσει μετά μόνο ένα κόμμα για να κυβερνηθεί.

Ένα είναι σίγουρο μην πετάξετε στα σκουπίδια της Ιστορίας αυτή την Εντολή, βασανισθείτε, συζητείστε, υποχωρήστε για την Πατρίδα μας, το χρώμα είναι ένα και είναι μπλε.

Όταν το πλοίο (πατρίδα μας) βουλιάζει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ρίχνονται στην μάχη να το κρατήσουν σώο και πλεύσιμο ώστε ξανά πάλι να αρχίσει να αρμενίζει στα Πέλαγα της Ιστορίας και να μεταφέρει για χιλιάδες χρόνια όπως και πριν ιδανικά και αξίες που μαζί μας όλη η Ανθρωπότητα έχει μοιρασθεί και μας ευχαριστεί για αυτά.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ