2012-05-06 12:19:14
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ: ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον "Flash 96 FM", για την τελική ευθεία των υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων!

Οι παίκτες του Θρύλου την Τετάρτη στο «Π. Καπαγέρωφ» ξεκινούν την ημιτελική φάση για το πρωτάθλημα και, ενόψει και της κλήρωσης του final-4, το οποίο θα γίνει στο Αργοστόλι, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων αποσαφήνισε το σκεπτικό με το οποίο θα μπει η ομάδα στη διεκδίκηση των τροπαίων!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην κλήρωση. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με επιτυχία, αρκεί να είμαστε εμείς καλά. Στα τελευταία δύο παιχνίδια παρουσιαστήκαμε λίγο εκτός φόρμας, αλλά πιστεύω ότι βρίσκουμε σιγά-σιγά τον εαυτό μας. Πχ στο Κύπελλο, για να το κατακτήσουμε, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τις 2 από τις 3 ομάδες που συμμετέχουν.

Για μένα η Βουλιαγμένη είναι η πιο έτοιμη ομάδα, η Χίος είναι καινούργια ομάδα που χτίστηκε φέτος και με τα ονόματα που έχει δε μπορείς να τους αμφισβητήσεις».


Για το αν το νταμπλ είναι εφικτό, ο Θοδωρής Βλάχος ήταν σαφής:

«Φέτος το νταμπλ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Για να τα κατακτήσουμε θα πρέπει να φτάσουμε στο τέλειο. Δεν έχουμε περιθώρια φέτος να κάνουμε ένα κακό ματς, γιατί είναι πιθανότερο φέτος να το χάσουμε. Έχουμε μικρότερα ρόστερ, λιγότερες επιλογές για αντικατάσταση σε περίπτωση τραυματισμού. Εγώ όμως νομίζω ότι και σε αυτήν την κατάσταση, η ομάδα μπορεί να φτάσει νικήτρια γιατί έχει το βαρύ όνομα, την παράδοση και το μόνιμο στόχο για την κορυφή. Θέλω να είμαστε καλά στην υγεία μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ