2012-05-06 12:09:08
Φωτογραφία για Επιστολές των Ελλήνων λίγο πριν τη κρίσιμη μάχη!
Η ώρα έφτασε Από το πρωί όλοι οι Έλληνες προσέρχονται στη κάλπη προκειμένου να «σταυρώσουν» όσους τους οδήγησαν σε αυτή την άθλια κατάσταση που βιώνουν και να στηρίξουν όσους τους χαρίζουν μία νέα ελπίδα, ένα καλύτερο μέλλον!

Δεκάδες ήταν οι επιστολές που μας στείλατε όλο αυτό τον καιρό με κεντρικό θέμα την σημερινή εκλογική «μάχη».

Ας ξαναθυμηθούμε μερικές από αυτές «Ήρθε η ώρα να πάρουμε το ρόπαλό μας» αναφέρει στην επιστολή του ένας φίλος ενώ τελειώνει με τα παρακάτω λόγια: «Ελπίζω στην λευτεριά της πατρίδας μας και στην επιστροφή της αξιοπρέπειάς μας. Ναι ρε φτωχοί αλλά με αξιοπρέπεια. τώρα είναι η ώρα να τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μας αυτό είναι το ρόπαλό μας( καλές και οι διαδηλώσεις).»

Ένας άλλος αναγνώστης μας παρακαλά να σκεφτούμε καλά πριν ψηφίσουμε! Μας ικετεύει να μη πουλήσουμε τον εαυτό μας αλλά ούτε και την πατρίδα μας. Συγκεκριμένα αναφέρει : «Έλληνες ξυπνήστε!!! Η αξιοπρέπεια μας, διαχρονικά ως έθνος, ήταν μία πολύ σημαντική αξία! Μην πουλάτε τον εαυτό σας, την πατρίδα σας, το μέλλον σας!!!!


Όσο δύσκολος και αν είναι ο δρόμος εκτός μνημονίου, αυτός είναι ο αξιοπρεπής και σωστός!

Σκεφτείτε το καλά! Μην γίνεστε υποχείρια κανενός!»

Μία αναγνώστρια κρούει σε όλους μας τον κώδωνα του κινδύνου προτρέποντάς μας να μαυρίσουμε όσους παρέδωσαν στους Γερμανούς την πατρίδα μας.

Ένα απόσπασμα από την επιστολή της: «Bye bye… alles gute… Μερκελ

Και εχουν το θράσος να σου ζητανε Eλληνα την ψήφο παλι!! … Για να επαναδιαπραγματευτούν λεει παλι σκληρα!!…

Ελληνες μαυριστε τους!!»

Ένας φίλος μας επισημαίνει ότι μπήκαμε στη τελική ευθεία και πλησιάζει η ώρα για να δώσουμε τη δική μας μάχη!

Σύνθημά του είναι: Την Κυριακή απάνω τους!

Το δίλημμα για μας πρέπει να είναι: «Να τους ΕΚΤEΛΕΣΟΥΜΕ ή να τους ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ;;» . Αυτό αναρωτιέται μέσω της επιστολής του ο φίλος μας ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Αυτό είναι το μόνο ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο δίλημμα.

Κι έπειτα τι έχουμε τάχα εμείς να φοβηθούμε από το Χάος;; ΤΙΠΟΤΑ…»

Ένας αγανακτισμένος φοιτητής μας παρακαλεί να μη τους κάνουμε τη χάρη! «Δε βγαίνουμε» φωνάζουν, με όση δύναμη τους έχει απομείνει, αυτά τα παιδιά που μάχονται για το μέλλον τους…

Ενώ τελειώνοντας κάνει ένα πολύ εύστοχο σχόλιο: «Έχουμε μια «σφαίρα» και μια προσπάθεια. Ας μην αστοχήσουμε πάλι.»

Ένας άλλος φοιτητής θέλησε να εκφράσει την οργή του μέσα σε λίγες γραμμές: «Πλησιάζει η ώρα για να τιμωρήσουμε όσους μας δολοφόνησαν και συνεχίζουν να μας δολοφονούν τόσα χρόνια!» ανέφερε στην επιστολή του.

Ένας αναγνώστης μας υπενθυμίζει πως πλησιάζει η τελευταία ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να στείλει στον καιάδα όλους όσους τον οδήγησαν σε αυτό τον μαρασμό! Τελειώνοντας την επιστολή του στέλνει το δικό του μήνυμα :«Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται με τις εκλογές της 6ης Μάιου… Μην περιμένεις πάλι άλλα 4 χρόνια……. δεν θα σου φταίει κανένας………. μοναδικός υπεύθυνος θα είσαι ΕΣΥ….»

Ακόμη ένας αναγνώστης μας προτρέπει να μη λυγίσουμε και σε αυτές τις εκλογές! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων…

«Σκεφτειτε τα νεα παιδια, τα παιδια σας και τα εγγονια σας, το μελλον τους με το μνημονιο υποθηκευεται, ο Έλληνας ηταν ανεκαθεν αγωνιστης και περηφανος. Μην παραδινεται τα οπλα, ειμαστε πολλοι και ειναι λιγοι. Ένας ενεργος ανεργος, νεος Έλληνας.» είναι τα τελευταία του λόγια…

Ένας αναγνώστης με αφορμή την 6η Μαΐου, εξωτερικεύει την οργή του για ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ…

«Πως μπορούν να μας σώσουν αυτοί που μας κατέστρεψαν» αναφέρει χαρακτηριστικά…

Ένας φίλος ζητά από όλους μας την ημέρα των εκλογών να «τελειώσουμε» τα κομματόσκυλα…

«Να τρέμετε τον απλό κοσμάκη» βροντοφωνάζει ένας αναγνώστης…

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ: Δύο κόμματα που μας οδήγησαν στην εθνική μας καταστροφή! Ένας αναγνώστης στέλνει το δικό του μήνυμα σε εκείνους που συνεχίζουν να στηρίζουν αυτές τις δύο παρατάξεις…

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η αγωνία όλων μας, για τη στάση που θα κρατήσουν οι Έλληνες, βρίσκεται στα ύψη…

Ένας αναγνώστης προσπάθησε, μέσω της επιστολής του, να στείλει το δικό του μήνυμα!

Ένας αναγνώστης μας καλεί να μη χάσουμε και την τελευταία ευκαιρία μας! Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να σώσουμε τον τόπο μας…

«Να ζήσουμε ρε γαμώτο» αναφέρει ο φίλος.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ