2012-03-10 20:45:04
Φωτογραφία για Δεν είμαστε κόμμα του 2%
Στην αντεπίθεση πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, υποστηρίζοντας σε υψηλούς τόνους... ότι το κόμμα της έγινε εσκεμμένα στόχος.

«Ενοχλούμε πολύ. Και όποιος είχε αμφιβολία, το διαπίστωσε τις τελευταίες 15 ημέρες. Προσπαθούν να μας εμπλέξουνε, να μας μειώσουν στο μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα που είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Ψάξτε όσο θέλετε, όπου θέλετε. Με ψάξατε το '90, με ψάξατε το '95, ξαναψάξτε σήμερα. Όσο και να στεναχωριέμαι, που στεναχωριέμαι, όσο και να πληγώνομαι, που πληγώνομαι, δεν το βάζω κάτω. Και να ξέρετε ότι δεν θα έμπαιναν στον κόπο αυτό, που μας στήνουν, αν η Δημοκρατική Συμμαχία ήταν πράγματι ένα κόμμα του 2% ή του 1,5%» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και εμφανίστηκε βέβαιη για την επιτυχία του κόμματός της στις επικείμενες εκλογές.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν τόσα κόμματα να διαγωνίζονται να καταστρέψουν την Ελλάδα. «Ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που επιλέξαμε εμείς που λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στόχος και υπόσχεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη νέα γενιά είναι μία: Δουλειές, δουλειές, δουλειές» είπε και πρόσθεσε:


«Οι άνθρωποι που χαιρετούν ναζιστικά και φασιστικά είναι εχθροί της ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Εκείνοι οι 15-20 που έρχονται και διαλύουν ειρηνικές διαδηλώσεις με γιαούρτια και αβγά είναι φασιστοειδή φαινόμενα». Απευθυνόμενη στους νέους του κόμματός της τους είπε ότι είναι αχτίδα φωτός, γιατί τη δική τους οργή και απογοήτευση τη μεταβάλλουν σε δημιουργία και μαχητικότητα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ