2012-05-06 09:00:25
Φωτογραφία για Η Lady Gaga είναι κατά του διαζυγίου
Αν και εφόσον παντρευτεί ποτέ η Lady Gaga, θα είναι εφ’ όρου ζωής! Η 26χρονη τραγουδίστρια πιστεύει ότι μπορεί κανείς να αποφύγει το διαζύγιο και φέρνει ως παράδειγμα τους γονείς και τους παππούδες της Μιλώντας σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή η Gaga είπε ότι οι παππούδες της έζησαν μαζί 60 χρόνια, ενώ οι γονείς της είναι ακόμα μαζί και φέτος έχουν την 30ή επέτειό τους.

«Το διαζύγιο δεν είναι επιλογή για μένα. Θα παντρευτώ και τέλος! Θα μείνουμε αχώριστοι», δήλωσε κατηγορηματικά.

«Όταν ήμουν μικρότερη, υπήρξε μια περίοδος που νόμιζα ότι οι γονείς μου θα πάρουν διαζύγιο, γιατί τσακώνονταν όλη την ώρα. Η μητέρα μου ήταν χάλια, το ίδιο και ο πατέρας μου, αλλά προσπάθησαν να τα βρουν και τα κατάφεραν», εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

«Ήταν η πρώτη και η τελευταία μελανή φάση της ζωής τους και από τότε είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτό θέλω κι εγώ, έναν σύντροφο παντοτινό», είπε η αστέρας της ποπ, που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι από τους συντρόφους της δεν την έχει αγαπήσει πραγματικά.

Πρόσφατα η Lady G χώρισε με τον ηθοποιό και μοντέλο Taylor Kinney, αφού ξεκίνησε ήδη την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο “Born This Way Ball” και προσπαθεί να γράψει τραγούδια για το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ