2012-05-06 08:42:02
Φωτογραφία για Δεν άνοιξαν παντού οι κάλπες - Σε ποιες περιοχές δεν ψηφίζουν
Οι κάτοικοι στο Πετρωτό Τρικάλων αποφάσισαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία Διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του τετραθέσιου σχολείου τους σε διθέσιο.

Στο Ροποτό Τρικάλων στο σχολείο παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας και οι κάλπες αναμένεται να στηθούν στο καφενείο.

Στους Λιαπάδες Κέρκυρας θα προχωρήσουν απο τις 09.00 σε τρίωρη κατάληψη των εκλογικών τμημάτων. Οι κάτοικοι αντιδρούν στην απόφαση του υπ. Παιδείας να καταργήσει το γυμνάσιό τους.

Στον Αη Στράτη οι κάτοικοι αντιδρούν για τα ακτοπλοικά δρομολόγια και λένε οτι πιθανότατα θα απέχουν απο τη διαδικασία.

Προβλήματα και στην Κρήτη όπου σε πολλά εκλογικά τμήματα, κυρίως στην πόλη του Ηρακλείου, δεν προσήλθε ούτε ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής!

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που όπως αναφέρει το cretalive.gr είναι στις θέσεις τους επικοινώνησαν με το Πρωτοδικείο όπου τους απάντησαν ότι μπορούν και μόνοι τους να "βγάλουν" τις εκλογές όμως έχουν και τη δυνατότητα να... κρατήσουν τους πρώτους εκλογείς για να τους βοηθήσουν!


Χωρίς εφορευτικές επιτροπές λειτουργουν πολλά εκλογικά τμήματα του Ν. Ξάνθης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiToday.com

Σε πολλά από τα 223 εκλογικά κέντρα της Π.Ε. Ξάνθης είτε δεν εμφανίστηκαν καθόλου τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αναγκάζοντάς τα να λειτουργούν μόνο με τους γραμματείς, είτε εμφανίστηκαν ένα με δύο άτομα.

Μέχρι στιγμής το 70-75% των εκλογικών κέντρων λειτουργεί κανονικά.

Όλοι οι δικαστικοί επιμελητές βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, ενώ δεν υπήρξαν προβλήματα με τους σάκους των ψηφοδελτίων.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ