2012-05-06 01:12:49
Φωτογραφία για Έχασε ντέρμπι και 3η θέση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Η Σπόρτινγκ έχασε με 0-2 από την Πόρτο στο "Ντραγκάο", έτσι οριστικά την 3η θέση κατέκτησε η Μπράγκα

Η Πόρτο νίκησε με 2-0 την Σπόρτινγκ στο "Ντραγκάο", έτσι η Μπράγκα νικώντας με 1-0 την Μπέιρα-Μαρ κατέκτησε την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αν η Σπόρτινγκ είχε πάρει το "διπλό" και έμενε στο -3 από την Μπράγκα, τότε την τελευταία αγωνιστική που την υποδέχεται θα είχε χρυσή ευκαιρία να της... κλέψει την 3η θέση.

Και τα δύο γκολ για την Πόρτο πέτυχε ο Χουλκ, το πρώτο με πέναλτι στο 82' και το δεύτερο στο 89', ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της Σπόρτινγκ αποβλήθηκαν, στο 67' ο Ονιέβου και στο 81 ο Πόλγκα (στο πέναλτι).

Στα καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Φερνάντο για τους γηπεδούχους, ενώ Μπενφίκα εξασφάλισε την 2η θέση και την είσοδο στους ομίλους του CL, νικώντας με 1-0 την Λεϊρία.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Σαπουνάρου, Μάικον, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Χουλκ, Χάμες Ροντρίγκες, Σιλβέστρε Βαρέλα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουΐ Πατρίσιο, Μπούνο Περεϊρίνια, Ονιέγου, Πόλγκα, Εμιλιάνο Ινσούα, Σχάαρς, Ελίας, Ματίας Φερνάντες, Καρίγιο, Ντιέγκο Καπέλ, Φαν Βόλφσβινκελ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ