2012-05-06 00:01:03
Φωτογραφία για Τραγωδία στη Γεροσκήπου: 13χρονος πνίγηκε σε κανάλι
Τραγωδία στη Γεροσκήπου. Δεκατριάχρονο αγοράκι από τη Βουλγαρία στην προσπάθεια του να πάρει μια μπάλα που βρισκόταν σε κανάλι του Τμήματος Υδάτων στην περιοχή του Λυκείου Γιαννάκη Ταλιώτη γλίστρησε και έπεσε σε αυτό με αποτέλεσμα να παραμείνει περισσότερο από 30 λεπτά κάτω από τον νερό.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου και αρχικά θεωρήθηκε από τους επι καθήκοντι γιατρούς εγκεφαλικά νεκρό ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στον 13χρονο έγινε θωρακοτομή με μαλάξεις και απινίδωση. Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε «Η καρδία του 13χρονου άρχισε να δουλεύει, αλλά το αγοράκι ήταν εγκεφαλικά νεκρό αφού είχε πλήρη μυδρίαση, δεν αντιδρούσαν οι κόρες των ματιών καθόλου και απλώς κτυπούσε η καρδιά του. Το παιδάκι παρέμεινε αρκετή ώρα κάτω από το νερό. Το φέραμε σε κανονική Θερμοκρασία».


Γύρω στις 4 το απόγευμα η καρδιά του 13χρονου σταμάτησε να λειτουργεί και υπέκυψε το μοιραίο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι γύρω στις 12 και 30 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι νεαρό πρόσωπο ηλικίας 13 περίπου ετών με τη βοήθεια δύτη εντοπίστηκε στο κανάλι του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στη Γεροσκήπου. «Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αναίσθητος στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε ο 13χρονος διερευνώνται από την Αστυνομία. Ο 13χρονος προσπάθησε να πάρει μπάλα που βρισκόταν στο κανάλι », ανέφερε ο κ. Τσαππής.

Κάτοικος της περιοχής που πληροφορήθηκε το συμβάν, έτρεξε στην περιοχή και προσπάθησε να βγάλει το αγοράκι από το κανάλι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, στη συνέχεια έτρεξαν στη σκηνή και άλλοι κάτοικοι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον 13χρονο αφού βυθίστηκε στο κανάλι και έχασαν τα ίχνη του. Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε δύτης ο οποίος βούτηξε στο κανάλι και βρήκε τον 13χρονο στον πάτο του καναλιού. Το παιδάκι ήταν στο κανάλι για περισσότερο από 30 λεπτά.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η περίφραξη που υφίσταται στο συγκεκριμένο κανάλι δεν είναι αρκετή τονίζοντας ότι στην περιοχή πρέπει να ληφθούν ισχυρότερα μέτρα προστασίας.

http://pafospress.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπάει όλα τα ρεκόρ η Τσέλσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπάει όλα τα ρεκόρ η Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ