2012-05-05 22:38:55
Φωτογραφία για Οι ομορφότερες γυναίκες πολιτικοί στον κόσμο (Photos)
Κάποτε τα κλισέ ήθελαν τις γυναίκες να βρίσκονται στην καλύτερη περίπτωση πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα.

Κι όμως, η θέση της γυναίκας επαναπροσαρμόστηκε και το πρώην ασθενές φύλο βγήκε δυναμικά μπροστά αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Και κυρίως μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά και να συνεχίσει να γοητεύει.

Η εικόνα της ανέραστης πολιτικού- σιδηράς κυρίας μπορεί να μην έχει καταρριφθεί εντελώς, αλλά τουλάχιστον σήμερα υπάρχουν γυναίκες πολιτικοί που διαπρέπουν στο στίβο της πολιτικής χωρίς να απαρνούνται τη θηλυκή τους πλευρά.

Joanna Mucha, Πολωνία

Η Joanna Mucha από την Πολωνία είναι 35 ετών και εκπροσωπεί επάξια την πόλη του Λούμπιν στην Βαρσοβία. Όσο και αν σας κάνει εντύπωση, είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο, κάτοχος PHD και μια από τις πιο προβεβλημένες –για ευνόητους λόγους- φιγούρες της κεντροδεξίας στην πολιτική σκηνή της χώρας.


Angelina Sondakh, Ινδονησία

Μετά τα καλλιστεία ήρθε και το Κοινοβούλιο για τη μις Ινδονησία 2001, η οποία αφού τα χρόνια πέρασαν και το μόντελινγκ έφτανε λόγω ηλικίας στο τέλος του βρήκε μια σίγουρη δουλειά. Βέβαια πήρε και ένα πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο της Τζακάρτα το οποίο σίγουρα μέτρησε.

Eunice Elizabeth Olsen, Σιγκαπούρη

Ψηφίστηκε από το Esquire ως η πιο όμορφη εκπρόσωπος της χώρας της, κυρίως επειδή κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να γίνει από διαγωνιζόμενη στo Μις Υφήλιος και παρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης, η πιο νεαρή βουλευτίνα στην ιστορία της χώρας της.

Chu Mei Feng, Ταιβάν

Από δημοσιογράφος, έγινε δημοτική σύμβουλος η σέξι Ταιβανέζα η οποία όμως, είναι και η μοναδική η οποία έχασε το αξίωμά της εξαιτίας ενός sex tape που κυκλοφόρησε και την έδειχνε σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον παντρεμένο εραστή της. Σήμερα, κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια.

Kate Ellis, Αυστραλία

Πρόκειται για τη νεότερη υπουργό (Αθλητισμού και Νέας Γενιάς) στην ιστορία της Αυστραλίας. Αφού αρνήθηκε πρόταση $30.000 για να φωτογραφηθεί γυμνή, φόρεσε τσάμπα τα ψηλοτάκουνα της και έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό Grazia.

Vera Lischka , Αυστρία

Μία από τις πιο καλογυμνασμένες γυναίκες της πολιτικής σκηνής, η πρώην Ολυμπιονίκης και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια κολύμβησης στα 50 μ. Ελεύθερο είναι μέλος του Αυστριακού κοινοβουλίου από το 2003. Και από ό, τι φαίνεται διατηρείται όπως τότε σε… φόρμα.

Anna-Maria Galojan , Εσθονία

Άδοξο τέλος είχε για την ξανθιά κοσμική κυρία από την Εσθονία η ενασχόλησή της με την πολτική καθώς διώκεται για κατάχρηση πόρων. Με φωτογράφιση πολιτικής διαμαρτυρίας στο Olayboy στο ενεργητικό της ζητά πολιτικό άσυλο στην Αγγλία προκειμένου να μην εκτίσει την ποινή φυλάκισης που τηςχρέωσαν.

Pnina Rosenblum, Ισραήλ

Στα 57 της παραμένει η απόλυτη MILF της χώρας, με δυο γάμους, σχέσεις με τον Ted Kennedy και τον Robert De Niro (που αποκάλυψε η ίδια στην αυτοβιογραφία της) και ένα πολιτικό κόμμα (που ίδρυσε για να μπει στην Βουλή) στο ενεργητικό της.

Sabine Uitslag, Ολλανδία

Μέλος του κεντροδεξιού κόμματος η 37χρονη, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση και είναι πανέμορφη χωρίς να προέρχεται από κάποιον άλλο χώρο.

Ruby Dhalla, Καναδάς

Είναι μέλος του Κοινοβουλίου από το 2003 μέχρι το 2011. Άρχισε να ασχολείται με την πολιτική από τα 10 της, όταν έστειλε ένα γράμμα στην τότε πρόεδρο της Ινδίας, Indira Gandhi. Και εκείνη της απάντησε.

Julia Bonk, Γερμανία

Μπήκε στο Κοινοβούλιο της Σαξονίας στα 18 της, έχοντας προλάβει να σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες και Ιστορία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης.

Luciana Leon , Περού

Η 34χρονη πολιτικός ψηφίστηκε από 25.000 αναγνώστε ςΙσπανικής εφημερίδας ως η πιο όμορφη πολτικός του πλανήτη με έναν αναγνώστη να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι έχει το π΄ροσωπο ενός αγγέλου.

Tanja Karpela, Φινλανδία

Κι όμως, αυτή η τολμηρή καλλονή υπήρξε υπουργός πολιτισμού της Φινλανδίας και βουλευτής για πολλά χρόνια. Η πρώην εστεμμένη κατάφερε να τα πάει καλά και στην πολιτική αν και οι περισσότεροι τη θυμούνται από το διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1991.

Carey Torrice, ΗΠΑ

Ηθοποιός στο επάγγελμα, έκανε το βήμα της στην πολτική ως νομαρχιακή σύμβουλος (McComb County, Michigan).

Αnastasia Μichaeli, Ισραήλ

Η πρώην Μις Αγία Πετρούπολη με πτυχία πολιτικού μηχανικού και ΜΜΕ δεν είναι τυχαία βουλευτής. Έχει προκαλέσει αίσθηση με τους καλούς της τρόπους. Δυνατές στιγμές της το ποτήρι νερό που πέταξε στην μούρη ενός Άραβα βουλευτή και το σπρώξιμο που έριξε σε ένα άλλο.

Yuri Fujikawa , Ιαπωνία

Εδώ ούτε η Τζούλια δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό που έκανε η 28χρονη δημοτική σύμβουλος από την επαρχία Αομόρι. Ο λόγος είναι η πρωτοβουλία που έδειξε μοιράζοντας στους ψηφοφόρους της ένα dvd στο οποίο μιλάει για τις θέσεις της και παράλληλα φωτογραφίζεται φορώντας μαγιό.

Sarah Palin, ΗΠΑ

Από προσωπικότητα δε λέει και πολλά. Προσπάθησε να γίνει Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον παραμένει μια ωραία γυναίκα των Ρεπουμπλικάνων.

Tania Derveaux, Βέλγιο

Η υποψήφια του κόμματος NEE δεν κατάφερε να εκλεγεί. Παρόλο που στην αφίσα της υποσχέθηκε να δώσει 40.000 πίπες στους ψηφοφόρους. Το οποίο και έκανε, ψηφιακά, μέσω ενός βίντεο στο you tube. Βλέπεις το κορίτσι δεν είναι πορνό σταρ, αλλά απογοητευμένη ψηφοφόρος που ήθελε με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθεί για τις ψεύτικες υποσχέσεις για δημιουργία θέσεων εργασίας στους νέους.

Έλενα Ράπτη, Ελλάδα

Τα λόγια είναι περιττά για τη βουλευτή της ΝΔ η οποία κάνει αίσθηση μέσα στο Κοινοβούλιο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση που καίει καρδιές.

Εύα Καϊλή, Ελλάδα

Είναι ομολογουμένως το αντίπαλον δέος της Ράπτη από το ΠΑΣΟΚ και θεωρείται, δικαίως, ότι έχει τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Γιούλια Τιμοσένκο, Ουκρανία

Μία από τις ωραιότερες πολιτικούς η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή η ωραία Γιούλια πριν γίνει αρχηγός της Ουκαρανίας ήταν η βουλευτής που είχε εκλεγεί με το εξωπραγματικό ποσοστό του 93%.

Όλγα Κεφαλογιάννη, Ελλάδα

Η μελαχρινή Ελληνίδα βουλευτής της ΝΔ συμπληρώνει την τριάδα των ωραίων και νέων γυναικών του Κοινοβουλίου και κάνει τη διαφορά ως μελαχρινή.

Sethrida Geagea, Λίβανος

Μέλος εξέχουσας Λιβανέζικης οικογένειας και φημισμένη τόσο για την ομορφιά, όσο και για το μυαλό της, η Sethrida μπήκε στην πολιιτική το 1994, όταν ο άντρας της συνελήφθη. Ο ορισμός της δυναμικής 40άρας στην οποία κανείς άντρας δεν μπορεί να πει όχι.

Maria Kozhevnikova, Ρωσία

Όταν ο Πούτιν ζήλεψε την αυλή του Μπερλουσκόνι, ζήτησε από αυτή την 27χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια , που είχε προηγουμένως ποζάρει για το Playboy, να έρθει να του κάνει παρέα στην Δούμα.

Άντζελα Γκερέκου, Ελλάδα

Δε χρειάζονται συστάσεις για το πρώην sex symbol της ελληνικής showbiz. Στα 53 της η Κερκυραία παραμένει καλλονή παγκοσμίου εμβέλειας.

Maria Carfagna, Ιταλία

Η 37χρονη πρώην υπουργός ίσων Ευκαιριών της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι βάζει τα γυαλιά σε όλες τις προηγούμενες και αποτελεί την πιο σέξι πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από βουλευτικά έδρανα και υπουργικούς θώκους με προδιαγραφές… Μόνικας Μπελούτσι.

Kate Ellis

Angelina Sondakh

Chu Mei Feng

Joanna Mucha

Eunice Elizabeth Olsen

Vera Lischka

Αnastasia Μichaeli

Anna-Maria Galojan

Julia Bonk

Carey Torrice

Luciana Leon

Sarah Palin

Pnina Rosenblum

Ruby Dhalla

Sabine Uitslag

Tania Derveaux

Tanja Karpela

Yuri Fujikawa
 radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ