2012-05-05 22:20:27
Φωτογραφία για Χαλάρωση για τα επιτελεία και περισυλλογή για τους πολίτες λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες
Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρέθεσε γεύμα σε δημοσιογράφους στο Πάρκο Ελευθερίας. Όπως μετέδωσε το Mega, η συζήτηση ήταν «χαλαρή», χωρίς όμως να λείψουν και τα πολιτικά σχόλια. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος, όπως και στην απόφαση να τοποθετηθεί η εξέδρα μπροστά στις σκάλες του Μετρό.

Σε μια από τις λίγες αναφορές του στις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος περιορίστηκε να πει ότι ο λαός ξέρει τι θα κάνει, μη δίνοντας άλλη συνέχεια.

Ο κ. Βενιζέλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (περιοχή Σκεπάρνη).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται ήδη στη Μεσσηνία. Το πρωί περπάτησε στην αγορά και στο Κέντρο της Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με αρκετό κόσμο.

Νωρίς το απόγευμα αναχώρησε για την Πύλο, όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, νωρίς το πρωί, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Αθήνα.


Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στη Λαμπρινή, όπου συζήτησε με κόσμο.

Η Αλ.Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1.275ο εκλογικό τμήμα Αθηνών, στο 1ο λύκειο Πετρούπολης στις 11:30 το πρωί.

Σε χαλαρούς ρυθμούς και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στο αναψυκτήριο του κόμματος με πολιτικούς συντάκτες και υποψήφιους.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα ψηφίσει στο σχολικό συγκρότημα Παλαιού Φαλήρου, στις 12 το μεσημέρι.

Σε μεζεδοπωλείο στο Μοναστηράκι βρέθηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανόλη Γλέζο, υποψήφιους και φίλους του κόμματος.

Δήλωσε κουρασμένος από την προεκλογική εκστρατεία αλλά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμά της.

Ο κ. Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δήμο Αθηναίων στο 633ο Τμήμα, που λειτουργεί στο 27o και 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στις 11 π.μ.

Στο Ζάππειο με φίλους, στελέχη και υποψηφίους, καθώς και πολιτικούς συντάκτες βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στις 10 π.μ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένος βρέθηκε στο Περιστέρι και στο Πέραμα.

Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει στον Έβρο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, βρίσκεται στην Κρήτη. Το Σάββατο περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου, πέρασε από τα καφενεία και μίλησε με κόσμο.

Η κ. Μπακογιάννη θα ψηφίσει στο Γυμνάσιο του Βενεράτου στο δήμο Ηρακλείου, στις 10 το πρωί.

Σε εστιατόριο στην Καλλιθέα βρέθηκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, μαζί με στελέχη, υποψήφιους, φίλους του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες.

«Καλούμε όλο τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να σκεφτεί πολύ πριν να ρίξει το 'βόλι' του. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες και χρειαζόμαστε τους πιο άξιους να μπουν στη Βουλή» είπε.

Η κ. Κατσέλη θα ψηφίσει στο Λύκειο Αγίων Αναργύρων, στις 10.30 το πρωί.

Newsroom ΔΟΛ
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ