2012-05-05 21:39:03
Φωτογραφία για ΕKΛΟΓΕΣ 2012: Οι νεώτεροι υποψήφιοι!
Νέο αίμα προσπαθεί να μπεί στη Βουλή Ας δούμε ποιοι είναι οι νεώτεροι σε ηλικία που διεκδικούν την ψήφο.

Η 27χρονη δικηγόρος Δήμητρα Κολιογιάννη, που κατεβαίνει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία.

Η Δήμητρα Κολιογιάννη έχει γεννηθεί το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, απ’ όπου και κατάγεται. Φοίτησε στο γυμνάσιο της Νέας Σελεύκειας και στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Ηγουμενίτσας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Μάριος Κάτσης είναι ο νεώτερος υποψήφιος βουλευτής στην Ελλάδα. Κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μονοεδρική Θεσπρωτία. Ο Μάριος Κάτσης γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας το 1985 και κατάγεται από τον Άγιο Βλάσιο. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης από όπου και αποφοίτησε το 2008. Είναι άγαμος. Από τα φοιτητικά του χρόνια, συμμετέχει ενεργά στους συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Από το 2010 ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα στον ιδιωτικό τομέα ως προγραμματιστής, όπου και δραστηριοποιείται έντονα με τα ζητήματα της περιοχής (μεταναστευτικό, αγωγός φυσικού αερίου Πέρδικας, ιδιωτικοποίηση ΟΛ.ΗΓ κ.α.) καθώς και με τα πολιτικά ζητήματα δράσεις του σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ