2012-05-05 14:21:11
Φωτογραφία για Kρατάει μικρό καλάθι ενόψει Catalunya ο Schumi
Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο Michael Schumacher ενόψει του ισπανικού Grand Prix που διεξάγεται στις 13 του μηνός στην πίστα της Catalunya, καθώς πιστεύει ότι η πίστα δεν ταιριάζει και τόσο στο μονοθέσιο της Mercedes AMG Petronas.

Στις 3ήμερες δοκιμές εξέλιξης του Mugello, η γερμανική ομάδα συμπλήρωσε τα περισσότερα χιλιόμετρα από οποιανδήποτε άλλη με τον Michael Schumacher να σημειώνει 144 γύρους την 2η ημέρα δοκιμών και με τον Nico Rosberg να σημειώνει 129 γύρους την 3η και τελευταία ημέρα.

«Το σημαντικότερο σε αυτό το τεστ ήταν ότι μπορέσαμε να επικεντρωθούμε στις βελτιώσεις που θέλαμε να κάνουμε. Αυτό μας έδωσε μια καλή βάση για περαιτέρω βελτίωση αν όχι στον επόμενο αγώνα στους αγώνες που ακολουθούν. Στην πίστα της Βαρκελώνης έχουμε κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα και γι' αυτό γνωρίζουμε ότι τα χαρακτηριστικά της δεν μας βολεύουν απόλυτα. Αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και παράλληλα θα δουλέψουμε πάνω σε διάφορες βελτιώσεις», σχολίασε ο Schumi o οποίος στο παρελθόν έχει νικήσει 6 φορές το ισπανικό Grand Prix - 2 με τα χρώματα της Benetton και 4 με την Ferrari, με την τελευταία πρωτιά να έρχεται το 2004.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έφυγε» ο Γιεκινί!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έφυγε» ο Γιεκινί!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ