2012-05-04 20:53:58
Φωτογραφία για ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ: ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν δύο συγκεκριμένους παίκτες για να... «καθαρίζουν» στις δύσκολες στιγμές των αγώνων, όπως δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο, κάτι που δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ίδιο.

Οι δυο αυτοί παίκτες είναι οι Βασίληε Σπανούληε και Δημήτρηε Διαμαντίδηε, αλλά όπως είπε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πολλούς, πο οποίοι βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο με τους δύο Έλληνες και μπορεί ο καθένας να βοηθήσει το ίδιο εκεί που θα τους χρειαστεί περισσότερο η ομάδα τους.

Ο Κιριλένκο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ στον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, είπε χαρακτηριστικά:

«Οι περισσότερες ομάδες εξαρτώνται από τους ηγέτες τους. Ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη και ο Παναθηναϊκός από τον Διαμαντίδη, η Μπαρτσελόνα από τον Ναβάρο. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν έναν παίκτη που είναι η κύρια επιθετική επιλογή τους. Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ομάδα έχει παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Οπότε δεν υπάρχει τόση μεγάλη εξάρτηση από εμένα. Πάντως, πολλές φορές, όταν η μπάλα καίει θα έρθει στα χέρια μου. Αλλά όχι πάντα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ