2012-05-04 18:43:12
Φωτογραφία για Μαντρώνουν απ' όλη την Ελλάδα τους ΠΑΣΟΚους στο Σύνταγμα!
Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, προερχόμενες κυρίως από αναγνώστες - αυτόπτες μάρτυρες και στις δύο Εθνικές Οδούς, προς Αθήνα, το ΠΑΣΟΚιστάν έχει κινητοποιήσει γη και ουρανό ώστε το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος να φανεί ότι οι Αθηναίοι στηρίζουν τους αρχιτέκτονες των Μνημονίων!

Όμως τα... κακά μαντάτα δε σταματούν μόνο σε αυτά.

 Σύμφωνα με το antintp γνωστός βλαχοδήμαρχος της Αττικής, βάζει τα τσιράκια του, τους...

υπαλλήλους του δήμου που τους πληρώνουμε από το υστέρημα μας, να παίρνουν τηλέφωνα στα σπίτια αναξιοπαθούντων, πένητων και ατόμων της Πρόνοιας και τάζοντας τους "ειδική μεταχείριση" για μετά τις εκλογές να τους επιβάλουν να πάνε στην συγκέντρωση του Βενιζέλου στο Σύνταγμα που θα γίνει το βράδυ. Παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην γίνουν ρεζίλι και "μαντρώνουν" ανθρώπους της ανάγκης. Με λεωφορεία του δήμου που πληρώνουμε εμείς τα πάντα.

Κι ερωτούμε, εμείς στο planet-greece: Με τι ψυχή θα εκθειάσετε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος, όπου ένας άνθρωπος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία σε κοινή θέα; Με τι καρδιά θα βροντοφωνάξετε στην πλατεία Συντάγματος, όπου τα ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚ εδώ και 2 χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να ανοίγουν κεφάλια;
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ