2012-05-04 18:35:40
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ: ΠΑΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
Στους Έφηβους του Ολυμπιακού μίλησε ο Μπερντ Στορκ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον οποίο έχασαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο κόουτς βρέθηκε στην προπόνηση των Εφήβων, που έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Δημήτρη Τερεζόπουλου, και μίλησε στους πιτσιρικάδες του Θρύλου σε μία προσπάθεια να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Στορκ τους είπε:

«Δεν κάνατε στον αγώνα αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και για αυτό ήρθε η ήττα. Είχατε χάσει τη συγκέντρωσή σας και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω όμως να ξέρετε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσάς. Είστε καλύτεροι από αυτούς. Αλλά κάνατε λάθη στον αγώνα και για αυτό χάσατε».

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής επισήμανε:

«Αυτό όμως που θέλω να καταλάβετε είναι πως τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα ματς με τον Λεβαδειακό το οποίο και πρέπει να νικήσουμε. Να παίξουμε σωστά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μετά έρχεται μία καινούργια εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά θα πάμε στο Final 4 και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα όμως έχουμε στο μυαλό μόνο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και μετά θα δούμε τη συνέχεια. Πάμε βήμα βήμα και θα τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ