2012-05-04 15:15:03
Φωτογραφία για Κάντε τον οργανισµό σας να δουλεύει ρολόι!
Σεξ, φαγητό, δουλειά Όταν όλα είναι θέμα σωστού timing, εσείς θα αφήσετε το 24ωρό σας στην τύχη;Το γεγονός ότι για όλα υπάρχει ο σωστός χρόνος το ξέρατε ήδη. Αν σας λέγαµε όµως ότι η σεξουαλική σας ζωή θα γινόταν ακόµα καλύτερη αν ξυπνούσατε στις έξι το πρωί, θα συνεχίζατε να αγνοείτε το ξυπνητήρι;

Στην περίπτωση που είστε από τις γυναίκες που σε οτιδήποτε κάνετε επιδιώκετε το καλύτερο αποτέλεσµα, ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη το 24ωρό σας και να ρυθµίσετε τους δείκτες σας κατάλληλα.

Ναι, αυτό που ακούσατε είναι το ξυπνητήρι 05:00: Ώρα για ταξίδι. Το να ταξιδεύετε από τα «αξηµέρωτα» λειτουργεί ως αγχολυτικό, στην περίπτωση που µετακινείστε µε αυτοκίνητο, αφού το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα συναντήσετε καθόλου κίνηση στη διαδροµή. Αφήστε που, ξεκινώντας τόσο νωρίς, εξοικονοµείτε και χρόνο για να τον διαθέσετε στον προορισµό σας.

06:00: Ώρα για σεξ. Είναι η καλύτερη ώρα της ηµέρας για να κάνετε σεξ, αφού σύµφωνα µε τους ειδικούς, τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.


08:00: Ώρα για το χάπι. Σύµφωνα µε έρευνες, οι γυναίκες που παίρνουν το αντισυλληπτικό χάπι, ανάµεσα στα άλλα πράγµατα που κάνουν µηχανικά κάθε πρωί, έχουν λιγότερες πιθανότητες να το ξεχάσουν.

09:00: Ώρα για αποφάσεις. Η καλύτερη ώρα για να πάρετε σηµαντικές αποφάσεις είναι νωρίς το πρωί, αφού στις 9 είστε πιο συγκεντρωµένη από οποιαδήποτε άλλη ώρα της ηµέρας και ταυτόχρονα είστε ακόµα ξεκούραστη από το νυχτερινό σας ύπνο.

11:00: Ώρα για γυµναστική. Οι αρθρώσεις σας έχουν ήδη αρχίσει να «ξεµουδιάζουν» από τον βραδινό λήθαργο, η κυκλοφορία του αίµατος έχει φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα και εσείς είστε έτοιµη να φέρετε εις πέρας µια άσκηση µε µεγαλύτερες απαιτήσεις. Tip: Φάτε πρωινό τουλάχιστον 90 λεπτά πριν ξεκινήσετε τη γυµναστική σας.

12:00: Ώρα για κούρεµα. Είναι η κατάλληλη ώρα για να πετύχετε την κοµµώτριά σας στην πιο δηµιουργική της στιγµή. Στις 12 το µεσηµέρι θα έχει ξυπνήσει για τα καλά, ενώ δεν θα έχει προλάβει να …κουραστεί από άλλους, απαιτητικούς πελάτες.

14:30: Ώρα για ένα δηµιουργικό meeting. Σύµφωνα µε τους ειδικούς, οι άνθρωποι είναι πιο δηµιουργικοί όταν χαλαρώνουν. Έτσι µετά το lunch break είναι η κατάλληλη ώρα για µια επιτυχηµένη συνεδρίαση.

15:30: Ώρα για σεξ (Για όσες έκλεισαν το ξυπνητήρι στις 6 π.µ. και άλλαξαν πλευρό). Οι ορµόνες σας βρίσκονται ακόµα σε αρκετά υψηλά επίπεδα, την ίδια στιγµή που εσείς έχετε ξυπνήσει για τα καλά.

16:00: Ώρα για παράπονα. Σύµφωνα µε έρευνες, ο χρόνος που χρειαζόµαστε για ν’ αντιδράσουµε σε εξωτερικά ερεθίσµατα είναι µικρότερος τη συγκεκριµένη ώρα. Γι’ αυτό είναι η καταλληλότερη στιγµή για να δώσετε την πιο αποτελεσµατική, ετοιµόλογη απάντηση σ’ εκείνον τον αγενή ή κακόκεφο υπάλληλο του σουπερµάρκετ που πάντα σας εκνεύριζε.

18:00: Ώρα για φαγητό. Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι ένα ισορροπηµένο γεύµα µε σύνθετους υδατάνθρακες (όπως τα δηµητριακά ολικής άλεσης) µε πρωτεΐνες και λίγο λίπος µπλοκάρει την αύξηση του επιπέδου των σακχάρων στο αίµα, που είναι ικανά να διαταράξουν τον ύπνο σας και να προκαλέσουν λιγούρες και, συνεπώς, υπερβολική κατανάλωση θερµίδων την επόµενη µέρα.

20:00: Ώρα για διασκέδαση. Από τις 8 έως τις 10 το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί παρέα µε τους φίλους σας. Την ώρα αυτή ο οργανισµός σας είναι πιο ικανός να µεταβολίσει το οινόπνευµα, καθώς το συκώτι παράγει περισσότερα ένζυµα.

22:00: Ώρα για ύπνο. Αρκεί να σας υπενθυµίσουµε πως πρέπει να είστε ξεκούραστη, για να µη χάσετε ξανά το σέξι ξύπνηµα στις 6 π.µ…
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ