2012-05-04 14:24:53
Φωτογραφία για H Samsung παρουσίασε το νέο κινητό της Galaxy S3... επίδοξο «φονιά» του iPhone
To νέο της «καμάρι», το ακόμη πιο έξυπνο κινητό τηλέφωνο Galaxy S3, επίδοξο «φονιά» του iPhone, παρουσίασε η κορεατική εταιρεία Samsung.

Το νέο «πανέξυπνο» κινητό ζυγίζει μόλι 133 γραμμάρια, η οθόνη του είναι 4,8 ιντσών με ανάλυση 1280 Χ 720 p (μεγαλύτερη από το iPhone και αρκετά κοντά στο μικρότερο tablet της αγοράς) και κάμερα 8 megapixel (ίδια με του iPhone 4S).

Στο Galaxy S3 «τρέχει», όπως και στα άλλα κινητά της εταιρείας, το λειτουργικό σύστημα Android. Ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος 1,4 Ghz (όπως αυτοί που υπάρχουν σε πολλούς φορητούς υπολογιστές και πολύ ισχυρότερος από αυτόν του iPhone) και έχει μνήμη 32 Gb (64 Gb με έξτρα κάρτα), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να φορτίζεται αυτόματα χωρίς να συνδεθεί με καλώδιο στην πρίζα.

Επίσης, διαθέτει τεχνολογία φωνητικού ελέγχου (κάτι παρόμοιο με το Sirι του iPhone), επομένως ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το τηλέφωνο φωνητικά, π.χ. να ενεργοποιεί την κάμερα μόλις πει «θέλω να τραβήξω μία φωτογραφία», ενώ το τηλέφωνο έχει τη δυνατότητα να απαντά στον χρήστη, πράγμα που είναι πολύ χρήσιμο όταν κάποιος... οδηγεί. Σε πρώτη φάση, πάντως, η συσκευή «καταλαβαίνει» οκτώ γλώσσες.


Ακόμα, το Galaxy S3 διαθέτει ένα ειδικό «τσιπάκι» με την τεχνολογία «επικοινωνίας εγγύς πεδίου» (NFC), που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν περιεχόμενο (βίντεο, φωτογραφίες κ.α.) βάζοντας δίπλα-δίπλα τις συσκευές τους, ενώ καθιστά επίσης εφικτή την μετατροπή του τηλεφώνου σε «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» αντί πιστωτικής κάρτας.

Η νέα συσκευή έχει και μερικές δυνατότητες ανάλογες του Blackberry, όπως την κρυπτογράφηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κάτι που στοχεύει σε επιχειρηματικό αγοραστικό κοινό.

Το  Galaxy S3 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μπλε και λευκό, ενώ η διάθεσή του  θα αρχίσει  από την Ευρώπη, στις 29 Μαΐου. Εν συνεχεία, θα «διαχυθεί» και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μάλιστα, η κορεατική εταιρία, που είναι πια ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, αφήνοντας δεύτερη την φινλανδική Nokia, σχεδιάζει μία τεράστια παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση του νέου προϊόντος της.

iefimerida.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ