2012-05-04 09:03:03
Φωτογραφία για Η Έλλη Στάη κάνει δώρα στον… ύπαρχο του Τιτανικού!
Χθες Πέμπτη, προτελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας, η ΝΕΤ αποφάσισε και έκανε ένα μεγάλο δώρο στον… ακατονόμαστο «ύπαρχο του Τιτανικού»! Η Έλλη Στάη, σε μια βραδιά που πολλά ανώτερα στελέχη θα διεκδικούσαν, τον κάλεσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Ναι, Πέμπτη βράδυ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη! Αν τον έβλεπα στο Mega, που παρίστανε το μεγάφωνο της πολιτικής του (Παπακωνσταντίνου) όσο χρονικό διάστημα ήταν υπουργός, θα το καταλάβαινα. Αλλά στη ΝΕΤ; Θα έλεγα… τράτζικ αν δεν ήταν τόσο προκλητικό.

Θα μπορούσα να καταλάβω πως ελήφθη η απόφαση αν ήξερα ότι ο «ύπαρχος» απολαμβάνει τη φιλία και τη στήριξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Διαβάζω όμως ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ελπίζει πως οι ψηφοφόροι θα λύσουν το πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να βάψει ο ίδιος τα χέρια του με αίμα- ενόχου για να μην ξεχνιόμαστε.

Και για να μην νομίζετε ότι τα γραφόμενα είναι αποτέλεσμα οργής- η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε μιας και η σχέση όλων μας με την κρίση είναι βιωματική, σας παραθέτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης που ο «ύπαρχος» έδωσε χθες στον Αθήνα 9,84, απαντώντας στην ερώτηση «αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη»:


«Ο κ. Βενιζέλος έχει ζητήσει συγνώμη. Είμαστε όμως το μόνο κόμμα που το έχει κάνει αυτό. Δεν έχω ακούσει τη Νέα Δημοκρατία να μας λέει, έστω και μια φορά, ότι έκανε λάθη που οδήγησαν στο 2009. Η συγνώμη του ΠΑΣΟΚ είναι και για τις διαχρονικές ευθύνες του ελληνικού πολιτικού συστήματος και του δικού μας πολιτικού φορέα. Δεν έχουμε να απολογηθούμε για το γεγονός ότι το 2009 πήραμε τη σωστή απόφαση, για να σταθεί η χώρα όρθια».

Μαυρίστε τον!
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ