2012-05-02 17:32:06
Φωτογραφία για Λάκης Γαβαλάς : Την τιμωρία τη δέχομαι. Τον διασυρμό λίγο πιο δύσκολα
"Την τιμωρία τη δέχομαι. Τον διασυρμό λίγο πιο δύσκολα"

Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει τον προσωπικό του απολογισμό, αποβάλλει τις ενοχές και εξηγεί πόσο αδικημένος αισθάνεται:

« Πώς ένας ισχυρός επιχειρηματίας με γνωριμίες και χρήματα βρέθηκε στο μηδέν ;»

« Χρήματα δεν είχα ποτέ. Αυτό να το γράψετε με κεφαλαία. ΠΟΤΕ! Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Έτυχε να έχω ένα λογαριασμό σε δραχμές, είχε γίνει πριν χρόνια, ήταν ξεχασμένος, κάπου 10.000 ευρώ. Αυτά τα λεφτά κράτησε το ΣΔΟΕ για τις οφειλές. Έχετε εξουσιοδότηση από μένα να ψάξετε οπουδήποτε να δείτε αν έχω λεφτά. Θα σας δώσω στοιχεία για να δείτε αν έχω κάποιο λογαριασμό. Αν βρείτε θα μπορέσετε να με πείτε με κεφαλαία γράμματα Μ- Α-Λ-Α-Κ-Α. Από τη στιγμή που θεωρεί το κράτος ότι πρέπει να καταδικαστώ, να γίνει. Όμως να κυνηγήσει και άλλους που έχουν λεφτά. Εγώ δεν έχω και φαίνεται από παντού αυτό. Πιστεύετε ότι αν είχα χρήματα στο εξωτερικό δεν θα είχαν βρεθεί ; Τότε, αν δεν τα έβρισκαν, θα ήταν ηλίθιοι – κι εσείς επίσης ακόμη πιο ηλίθιοι που δεν έχετε ψάξει για να εξακριβωθεί αν έχω ή όχι λεφτά».


« Πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος που από τα επώνυμα brands και τα Hermes βραχιόλια κατέληξε να φοράει χειροπέδες ;»

« Αν το διακωμωδήσω λίγο, θα πιστέψει ο κόσμος ότι δεν έχω πονέσει αρκετά. Πονάω γιατί είμαι μόνος μου στη ζωή. Έχω την οικογένειά μου μεν, στεναχωριέμαι γιατί είναι και η αδελφή μου δίπλα σε μένα στο κρατητήριο – και είναι τρομερό γιατί είναι μια γυναίκα που έχει δύο ανήλικα παιδιά, είναι μια εκπληκτική μάνα και σύζυγος και είναι κρίμα να περνάει αυτό το λούκι, για το οποίο δεν φταίει καθόλου… Αλλά το θέμα είναι, αν το πάρουμε ειρωνικά, μπορεί να με κατατρέχουν τα κοσμήματα. Και ειδικά τα βραχιόλια που μου αρέσουν. Όμως δεν θέλω να γελάσουμε με αυτό το πράγμα, είναι πάρα πολύ σκληρό. Αισθάνομαι διασυρμένος, πέραν του τιμωρημένος. Την τιμωρία τη δέχομαι. Τον διασυρμό λίγο πιο δύσκολα».

« Ο Λάκης Γαβαλάς δεν είχε τίποτα. Αυτό που είχε ήταν μια ωραία ζωή. Και αυτό με τις Hermes και τη Bentley πρέπει να σταματήσει. Ο Γαβαλάς είναι πιο λουσάτος για τον κόσμο χωρίς την Bentley και την Hermes, και αυτό τους καταδικάζει ακόμα περισσότερο. Δεν φτιάχνουν τα αυτοκίνητα και οι τσάντες τα πράγματα. Εγώ δεν πήγαινα να ξοδεύω σε περίεργα shows τα χρήματα – και δεν θέλω να πω λουλούδια, τραπέζια στα μπουζούκια κλπ- δεν έπαιζα σε καζίνο, δεν παίζω κανένα τυχερό παιχνίδι, δεν αγοράζω πίνακες, δεν αγοράζω σκάφη. Απλώς είχα ένα εγγλέζικο αυτοκίνητο το οποίο είχε κάνει, γιατί το έχω δώσει πίσω στην Avis, 2.000 χιλιόμετρα. Αυτό λέει πολλά και αποδεικνύεται. Εκτός από κάποια καλή ζωή που έκανα πρέπει να σας πω ότι οι αντίστοιχοι ξένοι Γαβαλάδες έχουν αεροπλάνα, σκάφη, έχουν γυναίκες και παιδιά. Δηλαδή αν είχα γυναίκα και παιδιά και εγγόνια σήμερα λόγω ηλικίας, όλα θα ήταν Ok ; Αλλά τους πειράζει η Hermes που είχα ;».

πηγή : Πρώτο Θέμα
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ