2012-05-01 21:08:48
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Καραμέρος νιώθει ντροπή και αηδία επειδή δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες των οροθετικών ιερόδουλων.
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της Ελληνικής Δημοσιογραφίας!

Είμαι συγκλονισμένος από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των ονομάτων των ημιθανών οροθετικών ιερόδουλων γυναικών. Κορίτσια με κατατρυπημένα χέρια από την ηρωίνη, πρόσωπα σκελετοί και σημαδεμένα, από τις πληγές του AIDS, σώματα. Η κίνηση αυτή αποτελεί όνειδος στην ιστορία της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά κυρίως στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Και θέτω τα εξής ερωτήματα (εκνευρισμένος):

Ποιός υπάνθρωπος αγόραζε τα κατεστραμμένα κορμιά και ψυχές αυτών των δύστυχων γυναικών;

Ποιός υπάνθρωπος ζητούσε συνουσία χωρίς προφυλακτικό με όλες αυτές τις ασθενείς;

Αν ήταν αδερφή του εισαγγελέα ή παιδί του κάποια από αυτές τις κοπέλες θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες;

Ντροπή και πάλι ντροπή. Τα βλέμματα αυτών των γυναικών είναι γροθιά στο βρώμικο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας


Γιώργος Καραμέρος

ΥΓ Η φωτογραφία σαν σχόλιο για όσους δημοσίευσαν τις φωτογραφίες. Μια λέξη μόνο. Εμετός!

Απάντηση.

Μην νιώθεις ντροπή κύριε Καραμέρο και συνεχίζεις να στρουθοκαμηλίζεις....επειδή η εισαγγελία επιτέλους έκανε επιτελούς το καθήκον της και δημοσιοποιεί τα πρόσωπα ατόμων που λίγες ώρες πιο πριν ήταν κινητές υγειονομικές βόμβες για ολόκληρη την κοινωνία.

Μην νιώθεις ντροπή και προπάντων μην κάνεις εμετό με το σινάφι σου και το σύστημα που σε ανέδειξε και σε έκανε να ζεις μια πιο άνετη οικονομική ζωή μόνο και μόνο για να κάνεις επιλεκτική δημοσιογραφία κρύβοντας επιμελώς το πραγματικό πρόσωπο της κοινωνίας και να πολιτεύεσαι σε κόμματα απο/κόμματα δήθεν οικολογικά.

Ήσουν και εσύ μέχρι πριν λίγο στο ίδιο "κότερο".

Έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτό το δημοσιογραφικό αίσχος ψευτο life style στο οποίο ζήσαμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια.

Και προπάντων με αυτή σου την επιστολή έδειξες πόσο πολύ νυχτωμένος είσαι και δημοσιογραφικά αλλά και πολιτικά...δεν έχεις καμιά επαφή με τον απλό πολίτη του κέντρου.

Σου κάνει έκπληξη πως υπάρχουν οι ασθενείς και οι υπάνθρωποι όπως εσύ τους αποκαλείς.

Αλλά αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Τα χρόνια που εσύ έκανες χαβαλέ μέσα από τις εκπομπές σου με τους VIP και τα μοντέλα κάποιοι άλλοι που ζούσαν αυτό που εσύ αποκαλείς ντροπή το είχαν έξω από τις πόρτες τους.

Φώναζαν,διαμαρτύρονταν,έκαναν συγκεντρώσεις ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ τους είχατε γυρίσει τις πλάτες και στρουθοκαμηλίζατε.

Πρώτα τους αποκαλούσατε φασίστες,ρατσιστές....Μετά τους στείλατε πακέτο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που ήταν οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν και στάθηκαν δίπλα τους και ενάντια σας.

Επόμενο ήταν ότι θα έφτανε η ώρα που όλα αυτά θα τα λουζόσαστε.

Τώρα βγάλτε το κεφάλι από την άμμο και δείτε ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της κοινωνίας που ζούσαμε και ζούμε όλοι εμείς οι άνθρωποι του κέντρου,την ώρα που εσείς οι δημοσιογράφοι του life style το κρύβατε επιμελώς κάτω από το χαλάκι των σάπιων καναλιών σας.

jack the ripper.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ