2012-05-01 16:10:16
Φωτογραφία για Μήπως η Kim Kardashian το παρατράβηξε;
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε νιώσει λίγο άσχημα από τα νέα ότι η... Beyoncé σνομπάρει την Kim Kardashian και δεν την θεωρεί αρκετά καλή για τον Kanye West. Τελικά, μετά την τελευταία συμπεριφορά της reality σταρ υποστηρίζουμε πλέον ανοιχτά την Bey και την άποψή της: η Kim δεν έχει καθόλου ευγένεια, και τα λεφτά που έχει αποτκήσει δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντικαστήσουν την έλλειψη κομψότητας αλλά και παιδείας της.

Τι συνέβη και το λέμε αυτό; Χθες, κάτι παραγωγοί σε έναν ραδιοσταθμό της Νέας Υόρκης έκαναν προβλητικά σχόλια εναντίον του τεώς συζύγου της, Kris Humphries, και η Kim έσπευσε να τους συγχαρεί μέσω twitter.

Για την ακρίβεια, οι DJ είπαν ότι ο Kris ήταν ένα τίποτα μέχρι που γνώρισε την Kim και ότι ο Kanye West, το νέο της αμόρε, είναι πολύ καλύτερος.

Η απάντηση της τηλεπερσόνας; «Άκουγα Hot 97 σήμερα το πρωί! Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, lol! Τους λατρεύω!»

Θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον κακόγουστο να σχολιάζεις συνεχώς αρνητικά μια ερωτική επιλογή σου -άσχετα αν τελικά μείνατε μαζί ή όχι- και ιδιαίτερα τον πρώην σύζυγό σου, τον οποίο αν μη τι άλλο, φαγώθηκες να παντρευτείς. Αλλά, η Kim δεν είναι γνωστή για το γούστο της fashionlove.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ILHAN AHMET
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ILHAN AHMET
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ