2015-01-16 21:01:57
Φωτογραφία για ΠΕΡΕΪΡΑ : ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Σίγουρος για τον Ολυμπιακό και πως μπορεί να μείνει πρώτος μέχρι το τέλος, δηλώνει ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων, εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δει όσα του έχουν πει για τους οπαδούς του Θρύλου, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναιτωλικό και φάνηκε αρκετά προετοιμασμένος.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων του Βίτορ Περέιρα:

Για τη ζωή στην Ελλάδα και τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό: «Μέχρι στιγμής, το μοναδικό που έχω προλάβει να δω στην Ελλάδα είναι το προπονητικό κέντρο. Ό,τι έχω δει, είναι από το ξενοδοχείο στο προπονητικό κέντρο. Δεν έχω προλάβει να γνωρίσω τις ομορφιές της Ελλάδας. Το μόνο που πρόλαβα να δω σε ένα γρήγορο ταξίδι για να δω τον αντίπαλό μας, είναι το πόσο όμορφη χώρα είναι».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος, μετά από όσα έχει δει στις προπονήσεις και στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ανεξαρτήτως της αξίας των αντιπάλων μας, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν τεράστιο σύλλογο, που έχει μόνο έναν στόχο
. Ο στόχος αυτός είναι πάντα να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στους παίκτες μου και στη δουλειά μας και θα φτιάξουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, που μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι πρωταθλήτρια».

Για τον Παναιτωλικό και την εικόνα που έχει σχηματίσει: «Είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Την είδα να παίζει στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σίγουρα δεν είναι ενδεικτικό αυτό παιχνίδι, γιατί ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα τελείως διαφορετική από τον Ολυμπιακό και σίγουρα ο Παναιτωλικός θα εμφανιστεί διαφορετικός απέναντί μας. Θα έρθει στο γήπεδό μας με σκοπό να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα παίξει πολύ καλή άμυνα και θα προσπαθήσει να μας απειλήσει με αντεπιθέσεις. Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε.

Γνωρίζουμε πως είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα και σίγουρα θα έρθει εδώ με αποφασιστικότητα να πάρει όσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί. Έχει κάποιους πολύ καλούς ποιοτικούς παίκτες, που βρίσκονται ποιοτικά πάνω από τον μέσο όρο, είναι ο Μαρτίνες, ο Βιγιαφάνες, ο Κάπελ, παίκτες που είναι γρήγοροι. Μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, όπως και η καινούργια τους μεταγραφή. Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν θα παίξει ο Βιγιαφάνες γιατί είναι τραυματίας.

Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα, θα στηριχθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, θα κοιτάξουμε μέσα στο γήπεδό μας να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη των φιλάθλων μας και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να είναι δίπλα στο πλευρό της ομάδας.

Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη», όπως μου την έχουν διηγηθεί, θέλω να δω όλα αυτά που μου έχουν πει. Να νιώσω την ώθηση από την πλευρά του κόσμου. Θέλω να αισθανθεί ότι ο κόσμος θέλει να δει από την ομάδα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε είτε με μικρή δυσκολία, είτε με μεγάλη, να πάρουμε το αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη».

Για το αν έχει καταλήξει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Προσπαθούμε να πάρουμε αποφάσεις. Αυτό που θέλω να κάνω πρώτα είναι να δω όλους τους παίκτες, να δώσω σε όλους τους παίκτες μία ευκαιρία, ξεκινώντας από το μηδέν. Να δείξει ο καθένας στον καινούργιο προπονητή τι μπορεί να κάνει και μετά, πολύ σύντομα, θα ενημερώσω τον σύλλογο για το τι πιστεύω πως χρειάζεται η ομάδα και από εκεί και πέρα είναι στα χέρια του συλλόγου να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βελτιώσει και να ενισχύσει την ομάδα αν χρειάζεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ