2012-05-01 12:16:47
Φωτογραφία για Περιμένει τον Αλαφούζο ο Βγενόπουλος
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε πρώτη φάση δείχνει θετικός προς το σχέδιο Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο περιμένει να πάρει επίσημη μορφή για να τοποθετηθεί ανοιχτά.

Ο «Βγενό» είναι θετικός ως προς το σχέδιο λαϊκής βάσης που προωθεί ο Έλληνας επιχειρηματίας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ υπολογίζει στα 1.7 εκατομμύρια που περιμένει να βάλει ο Βγενόπουλος στην ΑΜΚ, καθώς και στα περίπου 6 εκατομμύρια που αναμένεται να συγκεντρωθούν από τη στήριξη των οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας, που μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο αποτελούν τη βάση του πλάνου.

Οι δύο άνδρες μάλιστα έχουν συχνή επικοινωνία, συζητούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρωτοβουλία που βάζει στο παιχνίδι και τον κόσμο και δείχνουν ότι μπορούν να προχωρήσουν μαζί για τη σωτηρία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα όμως, ο «Mr MIG» περιμένει από τον Αλαφούζο να παρουσιάσει το πλήρες σχέδιο του, ενώ έχει τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα διευκολύνει το έργο του και θα αποχωρήσει οριστικά,παίρνοντας και την ευθύνη της ΓΗΠΕΛ.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ