2012-05-01 10:09:09
Φωτογραφία για Απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη
Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Πρωτομαγιά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αλλά και το ΠΑΜΕ.

Στις 10.30 στην πλατεία Αριστοτέλους δίνει ραντεβού το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ με τους εργαζομένους, ενώ την ίδια ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου θα συγκεντρωθεί η Τοπική Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, η 1η Μαΐου, μας υπενθυμίζει πως οι αγώνες χάνονται μόνο όταν δεν δίνονται. Γι’ αυτό και όλοι μαζί, συνδικάτα, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και συνταξιούχοι δίνουμε τη δική μας απάντηση στις πολιτικές των Μνημονίων, που καταπατούν τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ.

Με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ