2012-05-01 09:20:52
Φωτογραφία για Το video της Euroleague για τις ομάδες του Final - 4
Το video της Euroleague για τις ομάδες του Final - 4

30/4/2012 

Η Euroleague ετοίμασε videos με την πορεία για κάθε μια από τις ομάδες του Final - 4 και το πως έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. "Game by game", έχει τίτλο αυτό που αφορά τους Πειραιώτες.

Στις 11-13 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το φετινό Final - 4 της Euroleague και η διοργανώτρια αρχή έφτιαξε βίντεο για τις 4 ομάδες που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο.

Στα βίντεο υπάρχει ένα αφιέρωμα 2,5 λεπτών με την πορεία κάθε ομάδας ξεχωριστά στην φετινή πορεία στην διοργάνωση.

Για κάθε φιναλίστ οι υπεύθυνοι των βίντεο έδωσαν και από ένα τίτλο που χαρακτηρίζει τον τρόπο που έφτασαν στο Final - 4.

Για τον Ολυμπιακό, το αφιέρωμα έχει τίτλο "Game by game" (σ.σ. παιχνίδι με παιχνίδι), θέλοντας να δείξει πως οι Πειραιώτες χωρίς να το έχουν θέσει σαν στόχο στο ξεκίνημα της χρονιάς, κατάφεραν με τη σκληρή δουλειά και κοιτώντας τα παιχνίδια ξεχωριστά, να φτάσουν στο τελευταίο στάδιο της διοργάνωσης.


Δείτε το βίντεο:

Game by game από Euroleague_Basketball

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο ημιτελικό, το αφιέρωμα έχει τίτλο "One defeat is enough" (σ.σ. μια ήττα είναι αρκετή), θέλοντας να δώσει έμφαση στην εντυπωσιακή πορεία των μπλαουγκράνα ως το Final - 4, με μόλις μια ήττα κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Δείτε το βίντεο:

One defeat is enough από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ