2012-05-01 08:24:04
Φωτογραφία για Στάζουν… μέλι για Νίνη και Φετφατζίδη!
Εκτενή αναφορά στον Σωτήρη Νίνη και τον Γιάννη Φετφατζίδη κάνει γνωστή ιστοσελίδα, τονίζοντας πως οι δυο άσοι αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο EURO του καλοκαιριού με τη φανέλα της Εθνικής.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας uk.eurosport.yahoo.com έχει τίτλο «Το δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα», και στη συνέχεια κάνει αναφορά στους δυο άσους, τονίζοντας αρχικά για το Νίνη, πως από τα 17 του αγωνίζεται ως βασικός, ωστόσο έχασε μεγάλος μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια, σχολιάζεται η αγωνιστική συμπεριφορά του Νίνη, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας πλέι μέικερ με εξαιρετικές κάθετες πάσες, ενώ μπορεί να απειλήσει με μακρινά σου, κάτι το οποίο τον κάνει… όπλο για Εθνική!

Παράλληλα, το δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Γιάννη Φετφατζίδη ως «Έλληνα Μέσι», κάνοντας ειδική μνεία στις ντρίμπλες του, αλλά και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, υπογραμμίζεται, πως ο Φετφατζίδης δεν έχει θέση βασικού, λόγω του ότι δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του, κάτι το οποίο ανάγκασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον Φερνάντο Σάντος να τον κρατούν στον πάγκο.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολα τα περιοδικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολα τα περιοδικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ