2012-05-01 00:24:54
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η 4ΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
Ένα βήμα πριν από την πρόκριση στην τελική φάση του Κυπέλλου βρίσκονται οι ομάδες, οι οποίες την Τετάρτη (2/5) δίνουν τα νοκ-ματς των προημιτελικών, ενώ η Χίος πέρασε χωρίς αγώνα.

Η κλήρωση ήταν επεισοδιακή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και το ίδιο επεισοδιακή είναι και η συνέχεια μέχρι να οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο final four της διοργάνωσης, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι το διήμερο 18-19 Μαΐου.

Αρχικά η οικοδέσποινα ήθελε να αποχωρήσει, λόγω των κωμικοτραγικών που έλαβαν χώρα στη διαδικασία για την ανάδειξη των ζευγαριών της οκτάδας, κάτι που στη συνέχεια δεν έκανε, για να αποχωρήσει εν τέλει ο ΠΑΟΚ, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε τη Χίο στο ακριτικό νησί, αλλά ζήτησε να γίνει το ματς στην Αθήνα. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι δήλωσε παραίτηση –αν και οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν- και οι νησιώτες πήραν ξεκούρασα στο εισιτήριο για τους «4».


Στις άλλες αναμετρήσεις, η Βουλιαγμένη έχει εύκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΥΚ Βόλου, ο ΠΑΟ θα αναμετρηθεί στο ΟΑΚΑ με το Αργοστόλι, ενώ στη Νέα Σμύρνη θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 2/5

17.30 ΟΥΚ Βόλου-Βουλιαγμένη (Αδαμάσογλου, Κυράνης)

20.30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)

20.30 Παναθηναϊκός-Αργοστόλι (Μπουδραμής, Κουρτίδης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ