2012-04-30 19:59:28
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FINAL4
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και στο παρκέ ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει του Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε όλους τους παίκτες του, να τίθενται στη διάθεσή του, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο καθένας.

Έισι Λο και Πέρο Άντιτς, μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και προπονήθηκαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ο μεν Αμερικανός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές που του επέφερε μία ίωση και πήγε στο νοσοκομείο για δύο μέρες όπου του έγινε θεραπεία με ορό και πλέον είναι καλά.

Όσον αφορά τον 29χρονο φόργουορντ, η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική. Ο Άντιτς είχε έναν σπασμό στον αυχένα και κρίθηκε σκόπιμο από το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας να ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί στην τελευταία αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πλέον προπονήθηκε και αυτός κανονικά, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να εύχεται, αυτά να ήταν και τα τελευταία προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα, λίγες μέρες πριν το Final 4.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκτακτες πτήσεις από Ιβηρική!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκτακτες πτήσεις από Ιβηρική!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ