2012-04-30 18:55:11
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ;
Εχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε εάν ο Βαξεβάνης ακολουθεί τη γνωστή μεθοδολογία του «Λυκος Στα προβατα» για να διεκδικήσει πόντους από την τηλεοπτική αγορό πόντους, που δεν του δίνονται με κανέναν τρόπο από την τηλεοπτική δουλειά του,και να κερδίσει και ολίγον ενδιαφέρον που καθώς φαίνεται τηλεοπτικά δεν το κερδιζει.

Ετσι αφου τα ειχε βάλει με τον Βαγγελη Βενιζέλο κι ετσι λένε οι κακές γλώσσες ότι κερδισε και την παραμονη του στην κρατικη τηλεοραση, τωρα που βλεπει ότι ερχεται ο Σαμαράς παλι «Λυκος στα προβατα».Τα βάζει με τον Μουρουτη της Νέας Δημοκρατιας(τον εχουμε συναντήσει δυο φορες στην ζωή μας)και λεει ότι τον απειλουν.

Κι αυτό γιατι ορισμένοι πηγαν να στηριξουν τον καθ όλα αξιο και ικανο Σπυρο Φλογαιτη .Ο Βαξεβανης ισχυριζεται ότι ο Σαμαρας ως υπουργος Πολιτισμου προχωρησε σε αποχαρακτηρισμο της αρχαιολογικης εκτασης στην περιοχή των Αρχαίων Αβδήρων, όπου βρίσκονται ακίνητα ενός στενού φίλου του και στελέχους της ΝΔ. Τις ίδιες μέρες ο Α. Σαμαράς, ως υπουργός Πολιτισμού υπογράφει,λεει, την παραχώρηση ακινήτου-φιλέτου στην Πλάκα σε ΜΚΟ του καθηγητή Σπύρου Φλογαϊτη.Η μέθοδος είναι αστεία…Γιατι εάν ο καλος συνάδελφος φύγει από την κρατική τηλεόραση-λαμβάνει παραγωγή ενα αστρονομικο ποσο όπως μας ειπαν-θα είναι επειδη εκανε ανυπαρκτα νουμερα κι όχι για τον εβαλε ο Μουρουτης στο στοχαστρο…
Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Αυστραλοί για το Κύπελλο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Αυστραλοί για το Κύπελλο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ