2012-04-30 12:58:22
Φωτογραφία για «Κάναμε τεράστιο λάθος στην Λιβαδειά»
Τα πλέι οφ αρχίζουν μεθαύριο και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, μπαίνοντας στη διαδικασία με -4 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφύγει αν δεν έχανε στην Λιβαδειά. Εκεί στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Φωτάκης μιλώντας στα «Σπορ του Βορρά»: Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα φανεί τι έχουμε πετύχει. Αν θα έχουμε πετύχει το στόχο μας, που είναι η έξοδος στο Τσαμπιονς λιγκ θα είναι μία πετυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι σαν  ομάδα κάναμε ένα τεράστιο λάθος στη Λειβαδιά και το -4 που έχουμε από τον Παναθηναϊκό είναι σημαντική διαφορά. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες, αλλά όσα προβλήματα και να έχουν (οικονομικά ή άλλα) όταν ο παίχτης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο νομίζω δε θα σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από το ματς. Μπαίνεις για να κερδίζεις. Δεν μπαίνεις για να χάσεις. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με 4 βαθμούς διαφορά και πιστεύω ότι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Εμείς θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση».


Για την κατάσταση στην ομάδα:  «Νομίζω ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Σίγουρα είναι κρίσιμα αυτά τα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε στα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη και σε ορισμένα ματς στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή».

Για το ότι κέρδισε δυο φορές στο ΟΑΚΑ: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Εμείς κερδίσαμε φέτος δύο φορές στο ΟΑΚΑ, πρώτα την ΑΕΚ και μετά τον Παναθηναϊκό, πιάνοντας καλή απόδοση. Πιστεύω ότι μπορούμε κάνουμε τις ίδιες νίκες και στα πλέι οφ». 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ