2012-04-30 11:18:04
Φωτογραφία για Ο Δήμος Λαγκαδά συμμετείχε στην καμπάνια Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα
Πρωινές ώρες χθες Κυριακή 29/04/2012, ο Δήμος Λαγκαδά και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών... Κορώνειας – Βόλβης, στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου μας στην διεθνή καμπάνια «LET’S DO IT» , κάλεσαν τους Δημότες της περιοχής να συνδράμουν στον καθαρισμό της κοίτης του Μπογδάνα.

Πολλοί ήταν οι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση και συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο, για να συμβάλουν στον καθαρισμού του ποταμού από τα χιλιάδες ελαστικά που είχαν με τα χρόνια συσσωρευτεί.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαγκαλίδη για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τους εθελοντές για την σημαντική συνεισφορά τους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου που επιστρατεύτηκε μαζί με τα δημοτικά οχήματα (φορτηγά οχήματα, φορτωτές και η δημοτική υδροφόρα) προς ενίσχυση της προσπάθειας.

Το παρόν έδωσε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος μάλιστα σε μια συμβολική κίνηση για την ενίσχυση του οικοσυστήματος της περιοχής, απελευθέρωσε δύο πάπιες στα νερά του ποταμού Μπογδάνα.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση του Δήμου Λαγκαδά, αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς συντονισμένων δράσεων της Διοίκησης για τον καθαρισμό σταδιακά όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των Δημοτών μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ