2012-04-30 10:46:03
Φωτογραφία για Η Ναυμαχία της Δραπετσώνας έχει νικητή: Τη Δραπετσώνα!
Με "Στρατηγό" αλλά και "Ναύαρχο" το Δήμαρχο της Λουκά Τζανή, η Δραπετσώνα κατακτήθηκε "δια ξηράς" και "δια θαλάσσης" και πλέον... ανήκει στο λαό της!

Με μια μαχητική κινητοποίηση του Δήμου, την Κυριακή 29 Απριλίου, στον Υδατόπυργο Δραπετσώνας, αποκαταστάθηκε η τάξη και η αδικία δεκαετιών, δίνοντας διέξοδο στη θάλασσα και ελεύθερη πρόσβαση σε όλους!

Για περισσότερο από 80 χρόνια η περιοχή, υπό ένα "θολό" καθεστώς "ιδιοκτησίας", εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του ΟΛΠ, χωρίς κανείς να γνωρίζει λεπτομέρειες και χωρίς κανείς να ασχοληθεί παραπάνω, μέχρι που ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, έφερε στην επιφάνεια το θέμα επιχειρώντας κάτι που κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα: Nα την κατακτήσει!

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, η ατμόσφαιρα στην περιοχή του Υδατόπυργου ήταν ηλεκτρισμένη. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην περιοχή, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου για τη διεκδίκηση και την κατάκτηση της παραλίας. Έτσι μαζί με το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο, σύσσωμη η αντιπολίτευση, οι Δημοτικές κοινότητες, οι φορείς, τα σωματεία της πόλης, καθώς και πολλοί δημότες συγκεντρώθηκαν, παίρνοντας θέση για "μάχη".


Γύρω στις 11.00 το συγκεντρωμένο πλήθος κατευθύνθηκε προς το σημείο "εισόδου" της "επιχείρησης" και ο Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει η "μάχη", ανεβαίνοντας πάνω στη μπουλντόζα!

Μετά από λίγο το "τείχος" έπεσε, ο λαός της Δραπετσώνας δικαιωμένος μπήκε στο χώρο που του ανήκει και η "ναυμαχία της Δραπετσώνας" έλαβε τέλος.

Η Δραπετσώνα νίκησε! Η παραλία ανήκει σε όλους!
vivanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ