2012-04-30 08:15:03
Φωτογραφία για Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Κατέρρευσε η κόρη του Άκη!
Υπό συνθήκες ψυχικής κατάρρευσης βρίσκεται η κόρη του Άκη, Αρετή ύστερα από το σοκ της προφυλάκισής της στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη βραδιά της στο κελί ήταν πραγματικά εφιαλτική, όπως μεταφέρουν άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της και υποστηρίζουν ότι είναι ψυχικά ράκος.

Οι δύο γυναίκες θα προαυλίζονται σε ειδικό χώρο για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφύγουν τυχόν αποδοκιμασίες και έντονες αντιδράσεις από συγκρατούμενες, κάτι που δεν απέφυγε κανένας από την ομάδα των προφυλακισθέντων. Από τις αποδοκιμασίες, πιο περιορισμένες, δεν γλίτωσε ούτε η κόρη του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, αρκετές από τις κρατούμενες στη γυναικεία πτέρυγα έχουν δυσανασχετήσει από την περασμένη εβδομάδα, όταν χρειάστηκε να μετακινηθούν κρατούμενες οροθετικές σε άλλους, χειρότερους χώρους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος κράτησης για την Ευφρ. Λαμπροπούλου σε κελί μεγαλύτερο σε διαστάσεις από των υπολοίπων και σε καλύτερο σημείο.

Η Αρετή ήταν προετοιμασμένη «για παν ενδεχόμενο», έχοντας μαζί της τον αναγκαίο εξοπλισμό (ρούχα, σεντόνια) κι ενώ αρχικά φαινόταν ψύχραιμη, στην πορεία ήταν εξαιρετικά καταβεβλημένη.

Όλοι οι καλοί χωράνε παιδιά! Μη στριμώχνεστε, ένας ένας prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς να εξοικονομήσετε νερό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς να εξοικονομήσετε νερό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ