2012-04-30 01:23:04
Φωτογραφία για Ο Αναγνώστης συμπληρώνει το Μέχρι τα τέλη Μαΐου θα έχει βγει ο στρατός στους δρόμους ότι και να ψηφίσετε
Μετά τον σωρό αρνητικών σχολίων, επανέρχομαι με ένα συμπληρωματικό post για να πω τα εξής (αναφορά στο θέμα tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_8133.html):

1ον . Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε μια ανάρτηση. Πολλοί βλέπουν τον τίτλο, πάνε κατευθείαν στα σχόλια και γράφουν αερολογίες. Αυτοί οι πολλοί βλέπουν μια ''βαλτή'' προσπάθεια που υπαγορεύει ψήφο στον δικομματισμό. Το κείμενο γράφει ξεκάθαρα ‘’ο δικομματισμός είχε την ευκαιρία του και την πέταξε στα σκουπίδια’’. Τι άλλο θέλετε να γράφει, κατάρες;

2ον . Ο δικομματισμός στηρίχτηκε 35 χρόνια από το 85% των Ελλήνων. Στα 33 αρνητικά σχόλια που διάβασα τα μισά και παραπάνω προέρχονται από αυτούς που στήριξαν τον δικομματισμό, την διαπλοκή, τις μίζες, τα φακελάκια και τις προσλήψεις. Γι’ αυτό μη μου το παίζεται παρθένες τώρα.

3ον . Το 2009 ο ‘’σοφός’’ ελληνικός λαός έδωσε 42% σε αυτόν που είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Ξανακάνει το ίδιο λάθος σε επίσης ανεγκέφαλα άτομα που υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν και θα αλλάξουμε πορεία; Την 55η φορά που η πραγματικότητα θα μας διαψεύσει;


4ον . Κάποιος έγραψε ότι ο Έλληνας έμαθε να βλέπει αυτό που είναι πίσω από την κουρτίνα και αδυνατεί να δει αυτό που είναι μπροστά στα μάτια του. Παραδείγματος χάριν, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι 1,5 εκ δημόσιοι υπάλληλοι βούλιαξαν τη χώρα, αλλά πολύ εύκολο, ότι αυτό είναι ένα μυστικό σχέδιο των μασονικών δυνάμεων και της μαύρης αδελφότητας που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα.

5ον . Ολόκληρο το αριστερό ρεύμα αποτελείται από δυσαρεστημένους πρώην ΠΑΣΟΚους και ολόκληρο το δεξιό από δυσαρεστημένους πρώην Νεοδημοκράτες. Δεν είναι τίποτα επαναστάτες τύπου Τζε Γκεβάρα δηλ. μην τρελαθούμε κιόλας. Απλά στέρεψε η κάνουλα και την κάνουν προς τα ‘κει που υπόσχονται καινούρια λεφτά.

Προσωπικά ποτέ δεν ψήφισα δικομματισμό και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα. Αλλά πάντα ψήφιζα ανθρώπους υπεύθυνους, νορμάλ και εντός πραγματικότητας. Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχουν λεφτά σε ένα από καιρό χρεοκοπημένο κράτος που δανειζόταν ασύστολα. Επειδή η πλειοψηφία διαφέρει και θα το δείξει στις κάλπες το μετέπειτα χάος θεωρείτε βέβαιο. Και παγκοσμίως υπάρχει μόνο ένας τρόπος αντιμετώπισης του χάους. Μακάρι να κάνω λάθος.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ