2012-04-29 20:00:10
Φωτογραφία για Τσάκωσαν ανήλικο μακρυχέρη σε κατάστημα της Λάρισας
Μόνο… αθλητικά είδη δεν κοιτούσε ο 13χρονος Ρουμάνος που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα κατάστημα στη Λάρισα. Η προσοχή του ήταν στραμμένη στο ταμείο, από το οποίο «βούτηξε» το περιεχόμενο μόλις νόμισε ότι κανείς δεν τον έβλεπε! Όμως, ένας υπάλληλος του καταστήματος τον παρακολουθούσε διακριτικά και έσπευσε να τον ακινητοποιήσει. Την ίδια στιγμή, ένα άλλο ανήλικο αγόρι που περίμενε τον λιλιπούτειο δράστη έξω από το μαγαζί, τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έφτασαν αμέσως, βρήκαν πάνω στον ανήλικο αλλοδαπό τα 1.500 ευρώ που είχε αρπάξει και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ο ομοεθνής συνεργός του αναζητείται.

Πάλι στη Λάρισα, δυο Έλληνες διέρρηξαν ένα κρεοπωλείο και αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα, αλλά οι περίοικοι τους είδαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο ένας, που είναι 41 χρόνων, συνελήφθη από αστυνομικούς και πάνω του κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, διαρρηκτικά εργαλεία και το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, ενώ ο συνεργός του πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται.


Στην Ξάνθη, ένα σακίδιο ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη «γυάλισε» στο μάτι δυο Ελλήνων ηλικίας 34 και 31 χρόνων που έσπασαν το τζάμι και το άρπαξαν. Όμως, συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως και στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα ζευγάρι κυάλια, ένα πολυεργαλείο, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα τσαντάκι με διάφορα έγγραφα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ