2012-04-29 19:02:23
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Πήρε εξιτήριο η ιερόδουλη με το AIDS
Το πρόσωπο του εφιάλτη Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece,  η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη, φορέας του AIDS, που πιάστηκε να εκδίδεται στον οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα, ούσα κάτοικος Γαλατσίου, νοσηλεύεται φρουρούμενη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μόνη της! Την Παρασκευή είχε μεταβεί στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, μετά από εντολή του 13ου τακτικού ανακριτή για τις σχετικές εξετάσεις, συνοδία αστυνομικών.

Πανικός στον ανδρικό πληθυσμό

Όπως μεταφέρουν στο planet-greece πηγές που ασχολούνται με την διερεύνηση της υπόθεσης, σε εκατοντάδες ανέρχονται οι άνδρες που στο άκουσμα της σύλληψής της, έχουν πανικοβληθεί κι αυτό γιατί η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, είχε μεγάλη... πέραση!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, όπως μας έλεγαν άνθρωποι του ΚΕΕΛΠΝΟ ό,τι τη στιγμή που τη βρήκαν στον οίκο ανοχής να εκδίδεται, περίπου 10 άνδρες περίμεναν στην ουρά για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες της, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της έως τώρα έρευνας, ήταν πολλές οι φορές που προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες χωρίς προφυλακτικό!


Στην 22χρονη χει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, ενώπιον του οποίο θα παρουσιαστεί νωρίς αύριο το πρωί.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ