2012-04-29 18:29:59
Φωτογραφία για Μπράβο: Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου
Μπράβο: "Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου"

29/4/2012 

Ο Ραούλ Μπράβο σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν ξεχνάει ποτέ τον Ολυμπιακό και ανέλυσε τους προπονητές που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους από την Ισπανία.

Δεν μπορεί να ξεχάσει το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ραούλ Μπράβο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην "Real". Παράλληλα ο Ισπανός αμυντικός ανέλυσε τους προπονητές που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους και προέρχονται από την Primera Division.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο στην εφημερίδα "Real":

"Μου λείπει πολύ ο Ολυμπιακός και η ζωή στην Ελλάδα. Έχω υπέροχες αναμνήσεις που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου στην Ελλάδα και θα εύχομαι να πηγαίνει καλά. Παρακολουθώ τους αγώνες της ομάδας από το ίντερνετ. Είδα το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, είδα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι άλλα σημαντικά ματς. Ήταν καταπληκτικός στο φινάλε ο Ολυμπιακός και χαίρομαι που κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Είδα και αγώνες του στην Ευρώπη. Κρίμα που δεν τα κατάφερε για λίγο να προκριθεί κόντρα στη Μέταλιστ. Μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως".


Για τον Ουνάι Έμερι:

"Το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προπονητή είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική. Βλέπεις τη Βαλένθια ότι κάνει πάντα διαφορετικά πράγματα σε κόρνερ, σε φάουλ, καθώς και σε άλλα σημεία του αγώνα. Έχει πολλές επιλογές στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ στην τακτική κι αυτό οφείλεται στον Έμερι".

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

"Νομίζω πως το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προπονητή είναι ότι είναι πάρα πολύ σοβαρός. Είναι, παράλληλα, και πολύ εργατικός. Είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Η Οσασούνα τα έχει πάει περίφημα φέτος κι αυτό είναι δικό του έργο. Αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς του".

Για τον Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ:

"Το μεγάλο... μυστικό της Λεβάντε φέτος και της δουλειάς του Μαρτίνεθ είναι ότι είναι εξαιρετική στην άμυνα. Δεν είναι μόνο ότι στήνεται πολύ καλά στο γήπεδο. Βλέπεις πως όταν βάζει πρώτη γκολ, είναι πολύ δύσκολο μετά να την ισοφαρίσεις. Ξέρουν να... κρατάνε το αποτέλεσμα που έχουν πάρει κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και τους έχει φέρει τόσο ψηλά".

Για τους Μίτσελ Γκονζάλεθ και Λουίς Γκαρθία Πλάθα:

"Και οι δύο έχουν τη δική τους αξία και τα δικά τους προσόντα. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, θα ήταν άδικο. Και ο Μίτσελ έχει κάνει σημαντικά πράγματα και ο Γκαρθία. Μπορεί κάποιος απ’ όλους αυτούς που αναφέραμε ν’ αποδειχθεί ιδανικός για τον Ολυμπιακό και να τα πάει περίφημα, γιατί όχι; Μακάρι να κάνει την καλύτερη επιλογή ο Ολυμπιακός και να συνεχίσει ακόμη καλύτερα στην πορεία".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ