2012-04-29 18:17:06
Φωτογραφία για Με τα έργα του καταστρέφει το STAR - Χαμός στο σταθμό
Η οργή ξεχειλίζει πλέον στο STAR από τους εργαζόμενους, μετα τα όσα έγιναν την Παρασκευή στο κανάλι διαβάστε εδώ, οι τεχνικοί του σταθμού αποφάσισαν οτι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και κύρηξαν πριν από λίγη ώρα 24ωρη απεργία στο σταθμό. Τα έργα του Πάνου Κυριακόπουλου φαίνεται ότι προκαλούν οργή ακόμα και σε διευθυντικά στελέχη του σταθμού. Επι των ημερών του το μονο που έχει καταφέρει είναι να γκρεμίσει την εργασιακή ειρήνη και να κάνει μειώσεις μισθών, περικοπές, απολύσεις και να καθυστερεί εσκεμμένα την μισθοδοσία. Ολά αυτά οδήγησαν στην απεργία των τεχνικών.

Η ανακοινώση της ΕΤΙΤΑ :

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

από ώρα 06.00 π.μ. της Δευτέρας  30 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Τρίτης 1η Μαίου 2012  για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNELαπαιτούμε:

• Να εφαρμόζεται πιστά η Σ.Σ.Ε. μας

• Να γίνει καταβολή δεδουλευμένων ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ (υπερωρίες, ανακλήσεις ρεπό, προσαυξήσεις αργιών, επιδόματα τέκνων)


Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία.  Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control.  Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

Την ίδια ώρα αυριο αναμένεται η κρίσιμη  συνεδριάση των δημοσιογάφων που είναι ετοιμοι και αυτοί να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις για το θέμα της μισθοδοσίας. 
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ