2012-04-29 17:30:24
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει παραμένει κανονικά μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά σκέφτεται να παραιτηθεί απο την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθαρά για τυπικούς λόγους, όπως είπε στους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αφήνει κατά πάσα πιθανότητα τον προεδρικό θώκο για λόγους που έχουν να κάνουν με το νέο αθλητικό νόμο, όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτα επί της ουσίας όσον αφορά το ότι εξακολουθεί να παραμένει στο διοικητικό πηδάλιο των ερυθρόλευκων. Η κίνηση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το νέο αθλητικό νόμο και τις ποινικές ευθύνες που προβλέπει σε περιπτώσεις επεισοδίων.

Ο ίδιος εξήγησε σχετικά:

"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό. Δεν κολλάω, λοιπόν, στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα.


Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγεί ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του... Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Πάντα στην πρώτη γραμμή..."

Ουσιαστικά, ο Μαρινάκης θέλει να απεμπλακεί από τις διαδικασίες και τις ποινές που απορρέουν από το νόμο, ώστε να συνεχίσει χωρίς προβλήματα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, όπως κάνει από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο του Θρύλου, διότι ο ίδιος εξακολουθεί να ηγείται των νταμπλούχων Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ