2012-04-29 11:13:57
Φωτογραφία για Το γιόρτασαν στην παραλιακή
Το γιόρτασαν στην παραλιακή

29/4/2012

Σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (pics).

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι στα μπουζούκια.

Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά τους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, συνέχισαν το γλέντι σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να εμφανίζονται στο κέντρο μετά τις μια και πήραν τις θέσεις τους στα μπροστινά τραπέζια κοντά στην πίστα. Ο Νίκος Βέρτης τους καλωσόρισε και τους συνεχάρη για την κατάκτηση του τροπαίου, δίνοντας την αφορμή στους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο μαγαζί να ξεκινήσουν τα συνθήματα, με κυρίαρχο το "αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό".

Πολλοί φίλοι της ομάδας φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και ειδικότερα οι ξένοι που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας, έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι των ερυθρόλευκων στον Βέρτη:

 

www.redplanet.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ