2012-04-29 10:56:07
Φωτογραφία για Ίβκοβιτς: Θα μιλήσω προσωπικά στον Ντόρσεϊ
Ίβκοβιτς: "Θα μιλήσω προσωπικά στον Ντόρσεϊ"

28/4/2012 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως θα μιλήσει προσωπικά στον Τζόϊ Ντόρσεϊ για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ενώ αναφέρθηκε στις επόμενες ημέρες, λίγο πριν την έναρξη του Final-Four.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λίγο μετά το "σκούπισμα" του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη (66-87) επί του Πανιωνίου (με 3-0 νίκες), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, στάθηκε και στο περιστατικό με τον Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς ο -οξύθυμος- Αμερικανός σέντερ σε κάρφωμα του κατά την διάρκεια του αγώνα, έκανε χειρονομία στους οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι τον προκάλεσαν. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει τέτοια πράγματα από τον παίκτη του και τόνισε πως θα του μιλήσει προσωπικά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αρχικά μίλησε για το παιχνίδι: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα μας βοήθησε να μπούμε πίσω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.


 Στο τρίτο ματς ξαφνικά μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Ο Λο είναι χάλια με την δηλητηρίαση και ο Άντιτς είχε ένα σπασμό στον αυχένα.

 Μάλλον από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Συνεχίζουμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, με 13 κενές μέρες ως το Final Four. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Τζόι Ντόρσεϊ: "Ο Ντόρσει πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα και θα του μιλήσω προσωπικά. Μετά τον τραυματισμό του γύρισε γρήγορα, αλλά πρέπει να του εξηγήσω πως πρέπει να αντιδράει. Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι βρούμε μια καλή λύση για την ομάδα".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ