2012-04-29 10:14:13
Φωτογραφία για Η ατάκα του Σάββα και το τετ α τετ με Μήτρογλου
Η ατάκα του Σάββα και το τετ α τετ με Μήτρογλου

29/4/2012 

Η συνομιλία του Σάββα Θεοδωρίδη με τον Κώστα Μήτρογλου και η ατάκα του κύριου Σάββα κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, με την κούπα στο χέρι! Το RedPlanet.gr ήταν εκεί Ο Σάββας Θεοδωρίδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

"Αυτό είναι το δέκατο νταμπλ που έχω ζήσει από τα συνολικά δεκαπέντε της ομάδας!", μας έλεγε ο πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού, με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του έπειτα από την ερυθρόλευκη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έχουν δει τόσα τα μάτια του. Έχει ζήσει τόσους θριάμβους.

Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή του και δεν το κρύβει!

Ο κ. Θεοδωρίδης είχε τετ α τετ με τον Κώστα Μήτρογλου.

Μόλις είδε τον Έλληνα επιθετικό να βγαίνει από τα αποδυτήρια του Ατρόμητου για να φύγει από το γήπεδο έσπευσε να τον χαιρετήσει και να του πει δύο κουβέντες.


Ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής άκουσε πολλά μπράβο από τον παράγοντα του Ολυμπιακού για την παρουσία του στον τελικό, καθώς ήταν από τους διακριθέντες των φιναλίστ, ενώ τον προϊδέασε για την επιστροφή του στην πειραϊκή ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το βίντεο...

RedPlanet.gr - Τετ α τετ του Σάββα Θεοδωρίδη με... από redplanetgr

 

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε το τρόπαιο του Κυπέλλου μαζί του στο πούλμαν. "Και του χρόνου, τα ίδια", είπε, χαμογελώντας, ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Δείτε το βίντεο...

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποχωρεί από το ΟΑΚΑ με το... από redplanetgr

www.redplanet.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυνήγησαν υποψήφιο...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυνήγησαν υποψήφιο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ