2012-04-28 22:33:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη περί... φασισμού
Βλέπω τα πράγματα γύρω μου κάθε μέρα να αλλάζουν λιγότερο οργίζομαι πιο πολύ στεναχωριέμαι. Ακούω ότι νέος κόσμος θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Βλέπω στα κανάλια να αναφέρονται στους μετανάστες λες και δεν είναι άνθρωποι και όλοι είναι εδω για να κάνουν κακό. Φοβάμαι γιατί η Ελλάδα που πολέμησε το φασισμό και νιώθει υπερήφανη η Ελλάδα που πλέον στέλνει τα παιδιά της μετανάστες ,που οι θειοι μου οι γονείς μου οι παππούδες μου ήταν μετανάστες τώρα τα παιδιά τους καταλήγουν φασίστες. Ξέρω θα μου πεις δεν πήγαν παράνομα και όλα αυτά. Συμφωνώ. Αλλά σκέψου ποσό αγανακτισμένος και κυνηγημένος θέλει να είσαι για να αφήσεις ένα τόπο που μεγάλωσες που είναι γεμάτος αναμνήσεις να αφήσεις πίσω παιδιά οικογένεια φίλους περιουσία και 1002 αλλά πράγματα και να περπατάς για μήνες με την ελπίδα ότι θα φτάσεις κάπου και τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα δεν θα είναι τόσο σκατα όσο απο εκεί που έφυγες
. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι αυτοί που θα λάβουν την οργή μας για πράγματα που δε φταίνε. Αυτοί που πρέπει να τη πληρώσουν θα τη βγάλουν καθαρή. Και εμείς αντί να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι πρώτα, αρχίζουμε να νοσταλγούμε εποχές τρόμου(ρωτήστε τους παππούδες σας)χούντα κοινός και άλλα τέτοια. Δε θέλω να σας πω τι να ψηφίσετε η τι να μην ψηφίσετε απλά θέλω να κάτσετε και να σκεφτείτε σφαιρικά. Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα άλλα με το να αντιδράς ακραία δε βγαίνει τιποτα.Πολλα πράγματα μας ακούγονται ωραία αλλά δεν είναι ετσι.Το να λαϊκίζουμε και να γινόμαστε Ελληναρες κάθε βλάκας μπορεί και το κάνει. Και θυμήσου κοντά στα άκρα βρίσκετε και ο γκρεμός.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ