2012-04-28 17:04:58
Φωτογραφία για Την ανεργία έθεσε στο επίκεντρο από την Μαγνησία ο Αντώνης Σαμαράς [ΒΙΝΤΕΟ]
Έχει λύσεις για όλα, ο Αντώνης Σαμαράς. Και το δεχόμαστε. Όμως, στο planet-greece, διερωτώμαστε: τόσους μήνες συγκυβέρνησης, γιατί δεν προέταξε καμία από αυτές τις λύσεις, ώστε εφαρμόζοντάς τις να μην φτάσουν οι πολίτες της χώρας σε αυτό το χάλι; Δύο πράγματα σημαίνουν τα παραπάνω κύριοι της Νέας Δημοκρατίας. Ή ότι προσπαθείτε με ψέματα να αποσπάσετε την ψήφο των πολιτών, ή ότι συνειδητά δεν προσπαθήσατε να αλλάξετε κάτι ώστε να το εκμεταλλευτείτε πολιτικά, με στόχο την ανέλιξή σας στην κυβέρνηση.

Κατά τα άλλα, ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε το πρωί ην 111 Π.Μ., το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού και την Ε.Α.Σ. Βόλου, τονίζοντας τον ιδιαίτερο συμβολισμό της υποψηφιότητάς του στην Μαγνησία - ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αποφάσεις επανελέγχονται, δήλωσε για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου

Με την επίσκεψή του στην Ε.Α.Σ. Βόλου, ολοκλήρωσε την περιοδεία του, στην 2η εκλογική του περιφέρεια, την Μαγνησία, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, λίγες ώρες πριν την ομιλία του στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λάρισας, Αλκαζάρ.


ΔΕΙΤΕ αποσπάσματα της ομιλίας του στην Ε.Α.Σ. Βόλου, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr:

Ο κ. Σαμαράς, συνοδευόμενος από τους συνυποψίους του στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησία, αρχικά επισκέφθηκε την 111 Π.Μ., στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, όπου και συνομίλησε με τα μέλη του αλλά και φορείς της περιοχής, για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τόσο ο Νομός, όσο και η χώρα, για να καταλήξει στην Βιομηχανική Περιοχή και στην Ε.Α.Σ. Βόλου.

"Βρίσκομαι εδώ γιατί η Ε.Α.Σ. Βόλου είναι το σύμβολο της επιτυχίας, δίνοντας κουράγιο πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Θέλω να πάρουμε κουράγιο από το δικό σας έργο και να μεταλαμπαδεύσουμε την υγιή δημιουργικότητα σε όλη την Ελλάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., τον οποίο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Νικήτας Πρίντζος.

Από τον Βόλο, ο Αντώνης Σαμαρας, τόνισε για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος στην Μαγνησία, σημειώνοντας ότι η επιλογή του ήταν συμβολική, καθώς η Μαγνησία είναι μια από τις Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες καταγράφονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, σημειώνοντας πως βασικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάπτυξη, πάνω στην οποία στηρίζεται ολόκληρο το πρόγραμμα του κόμματος, με βασικό στοιχείο τις ενέργειες για καταπολέμηση της ανεργίας.

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι "οι πολιτικές αποφάσεις επανελέγχονται".

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεταναστευτικό αλλά και σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία και η οικονομία, επισημαίνοντας πως τα προβλήματα σε αυτούς τους τομείς είναι πολλά και χρειάζονται άμεσα οι κατάλληλες τομές.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς, τόνισε πως "Η Ν.Δ. έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, αλλά για να δουλέψει πρέπει να το ψηφίσεις, δεν θα δουλέψει όμως αυτό το πρόγραμμα παρακαλώντας άλλα κόμματα", σημειώνοντας πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι διαφορετική, υποσχόμενος πως η Ν.Δ. θα δουλεύει συνεχώς χωρίς αρρυθμίες, αλλά με πίστη και ελπίδα.
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βροχή τα λουκέτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βροχή τα λουκέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ