2012-04-28 16:25:03
Φωτογραφία για Ήμουν αφελής, δηλώνει ο Στρος Καν
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν πίστεψε ότι «οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα έφταναν μέχρι εκεί» θέλοντας να... τον αποκλείσουν από την εκστρατεία για τον νέο Γάλλο πρόεδρο, αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του, στο βρετανικό Guardian, εννοώντας σαφώς, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι αναφέρεται σε πρόσωπα συνδεδεμένα με τον Σαρκοζί. Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ δεν θεωρεί ότι οι αντίπαλοί του αυτοί έστησαν το περιστατικό με την καμαριέρα, όμως θεωρεί πως δημιούργησαν το μεγάλο θόρυβο γύρω από αυτό ώστε να καταστραφεί η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Γαλλίας.

«Πιθανόν από πολιτικής σκοπιάς να με διέκρινε αφέλεια, όμως δεν πίστεψα ότι θα έφθαναν μέχρι εκεί, δεν φαντάστηκα ότι θα έβρισκαν κάτι που θα μπορούσε να με σταματήσει» είπε ο Στρος Καν στον Αμερικάνο δημοσιογράφο 'Εντουαρντ 'Επστάιν, που το βιβλίο του με θέμα τα γεγονότα της 14ης Μαΐου, στη σουΐτα του ξενοδοχείου Sofitel Νέας Υόρκης, θα είναι από τη Δευτέρα στο διαδίκτυο.

«Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από πρόσωπα, που είχαν προτάγματα πολιτικά» εκτιμά στη συνέντευξη ο τέως γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, αν και «δεν πιστεύει» ότι η μαύρη καμαριέρα συμμετείχε σε κάποιας μορφής «πλεκτάνη».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ