2012-04-28 11:30:06
Φωτογραφία για Όσο υπάρχει η οικογένεια Γιαννακόπουλου...
Ειλικρινά δεν πρόκειται να μετακινηθώ ούτε χιλιοστό από τη θέση που είχα εκφράσει προ καιρού Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ανέκαθεν αποτελούσε εγγύηση για τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τώρα με δεδομένη την πρόθεση αποχώρησης.

Η ιστορία με τη ρώσικη εταιρεία Rosneft που ενδιαφέρεται για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη κυκλοφορήσει και δημιουργήσει θόρυβο εδώ και κάμποσες ώρες. Το όλο σενάριο δεν διαψεύδεται από τους "πράσινους" αλλά μάλλον δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον είναι επιβεβαιωμένο, το ότι θα προχωρήσει η διαδικασία, ακόμα δεν το γνωρίζει κανείς. Και ούτε μπορεί να το γνωρίζει.

Όταν μιλάμε για τέτοιες δουλειές καλό είναι να μη βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά και να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα. Το ρεπορτάζ θα μας οδηγεί, βήμα προς βήμα, σίγουρα και σταθερά. Οπότε αυτή είναι η "βάση" από την οποία ξεκινάμε.

Οι Ρώσοι ενδιαφέρθηκαν κι ενδιαφέρονται, λοιπόν. Αυτό είναι το βέβαιο. Έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία της ΚΑΕ και τα μελετούν. Θ΄ ακολουθήσουν επιπλέον συζητήσεις στην Κωνσταντινούπολη και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.


Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι: Πρώτον, οι Γιαννακόπουλοι θα παραχωρήσουν την ΚΑΕ σε χέρια σίγουρα και ισχυρά, ώστε ο Παναθηναϊκός να εξακολουθήσει να μεγαλουργεί. Το ποιά θα είναι η "επόμενη μέρα" θα το δούμε σύντομα και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το παραμικρό.

Δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσει... έτσι απλά, στον πρώτο αγοραστή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αντιθέτως θα λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε να ηρεμήσει και να εξασφαλίσει περί της ομαλής μετάβασης αλλά και της συνέχειας και της συνέπειας της ομάδας.

Όπως οι Γιαννακόπουλοι εγγυήθηκαν τόσα χρόνια γι' αυτή την ομάδα, έτσι θα κάνουν και τώρα, που ετοιμάζονται για αποχώρηση. Ο Παναθηναϊκός, όσο υπάρχει η οικογένεια Γιαννακόπουλου, θα είναι σταθερός οπότε κανείς δεν θ' ανησυχεί. Και λέμε "όσο υπάρχει" προδικάζοντας- και ναι, με βάση τη γνωριμία 20 ετών που έχω μαζί τους μπορώ να είμαι κατηγορηματικός"- ότι θα εξασφαλίσουν την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Διότι τόσα χρόνια διοίκησαν κι εξακολουθούν να διοικούν με την καρδιά και όχι με την... τσέπη. Η λατρεία για τον Παναθηναϊκό τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και να παρουσιάσουν τη σύγχρονη ευρωπαϊκή δυναστεία. Όταν λοιπόν ο Παύλος Γιαννακόπουλος λειτουργεί κατ' αυτό τον τρόπο, ποιός μπορεί να έχει αμφιβολίες ότι θα εξασφαλίσει το καλύτερο για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού;

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει αρχές τις οποίες ακολουθεί πιστά. Ποτέ δεν πρόκειται να ρίξει μια... αδέσποτη και να γκρεμίσει αυτόν τον... ουρανοξύστη που έχει φτιάξει. Θα βρει τον τρόπο και το δρόμο όπως κάνει χρόνια τώρα. Γι' αυτό λοιπόν κανένας φίλος του Παναθηναϊκού δεν πρέπει ν' ανησυχεί.

Ο Παύλος- όπως ήταν πάντα, έτσι και τώρα- είναι εδώ. Και πλέον το καταλαβαίνουν όλοι.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ